Ο Μπαμπαγιούμ και οι καραμέλες

Ο Μπαμπαγιούμ και οι καραμέλες

Η γέννηση ενός παιδιού, σημαίνει και τη γέννηση της ελπίδας. Αυτό συμβαίνει για όλα τα παιδιά, όπου κι αν γεννηθούν, ό, τι χρώμα κι αν έχουν! Έτσι , Κιπέρα στην Αφρική, θα γεννηθεί ένα μωράκι, που θα αλλάξει τη ζωή όλων, όχι μόνο της οικογένειας του. Ποιος είναι, όμως, ο Μπαμπαγιούμ και πώς θα καταφέρει να του αλλάξει τη ζωή ένα νεογέννητο και μερικές καραμέλες;

Το παραμύθι μιλάει για την ελπίδα και την αισιοδοξία, που γεννιούνται μαζί με ένα μωρό. Για τη δύναμη που έχει μια τόσο δα μικρή ψυχούλα να αλλάξει τον τρόπων σκέψης των ανθρώπων και να μαλακώσει την ψυχή και την καρδιά και του πιο σκληρού ανθρώπου!

Το παραμύθι έχει γραφτεί από την Ελένη Αναστασοπούλου και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΔΙΑΠΛΟΥΣ . Περιέχει και cd!!

Είμαι η Ναυσικά, φιλόλογος - Ειδική παιδαγωγός, μεγάλωσα και ζω στα Γρεβενά. Από μικρή ήθελα να γίνω… κομμώτρια, μακιγιέζ, γιατρός… Τα σχέδια μου άλλαξαν, όταν κατάλαβα πόσο αγαπώ τα παιδιά. Κάπου εκεί, γνωρίζω και την ειδική αγωγή, που αναμφισβήτητα, με κερδίζει αστραπιαία. Πλέον, εργάζομαι σε ιδιωτικό κέντρο δημιουργικής απασχόλησης στα Γρεβενά. Η ιδέα του «Παραμυθοσκόπιου» ήταν για μένα μια πρόκληση, που φυσικά, δε μπορούσα να αρνηθώ στα κορίτσια..

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειο Επιστροφή στο Κατάστημα