Ο μονόκερος που έλεγε όχι!

Ο μονόκερος που έλεγε όχι!

Μια μέρα μαγική, στο μακρινό Καρδιοδάσος, γεννιέται ένα τοσοδούλικο , πανέμορφο μονοκεράκι! Όλοι ξετρελένονται μαζί του και το αγαπούν πολύ! Το μικρό μονοκεράκι, όμως, είναι πάντα…. μα πάντα μουτρωμένο και θυμωμένο. Τίποτα δεν του αρέσει και τίποτα δε θέλει! Δε θέλει να παίξει, να φάει,ούτε και να βγει βόλτα… κι έτσι σε σε όλους, πάντα, ΟΧΙ! Γι’ αυτό κι η οικογένεια του τον φωνάζει “Μονοκερόχη”!

Μια μέρα, όμως, συναντάει ένα ρακούν, που δε θέλει να ακούει…. ένα σκυλί που δε νοιάζεται για τίποτα και μια πριγκίπισσα που φέρνει όλο αντιρρήσεις! Τι λέτε; Θα γίνουν φίλοι;

Το παραμύθι κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός και είναι ιδανικό για παιδιά άνω των 6 ετών!

Είμαι η Ναυσικά, φιλόλογος - Ειδική παιδαγωγός, μεγάλωσα και ζω στα Γρεβενά. Από μικρή ήθελα να γίνω… κομμώτρια, μακιγιέζ, γιατρός… Τα σχέδια μου άλλαξαν, όταν κατάλαβα πόσο αγαπώ τα παιδιά. Κάπου εκεί, γνωρίζω και την ειδική αγωγή, που αναμφισβήτητα, με κερδίζει αστραπιαία. Πλέον, εργάζομαι σε ιδιωτικό κέντρο δημιουργικής απασχόλησης στα Γρεβενά. Η ιδέα του «Παραμυθοσκόπιου» ήταν για μένα μια πρόκληση, που φυσικά, δε μπορούσα να αρνηθώ στα κορίτσια..

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειο Επιστροφή στο Κατάστημα