Ο μοναχός που δεν ήθελε να έχει δίκιο … από τις Εκδόσεις Μίνωας

Ο μοναχός που δεν ήθελε να έχει δίκιο … από τις Εκδόσεις Μίνωας

Ένα διαφορετικό βιβλίο έφτασε στα χέρια μας από τις Εκδόσεις Μίνωας. Τα βιβλία αυτοβελτίωσης έχουν μπει για τα καλά στην ζωή μας για να την δούμε με άλλη ματιά. Τέτοιου είδους βιβλία μας μαθαίνουν να αντιμετωπίζουμε τα συναισθήματα και τις καταστάσεις της καθημερινότητας με διαφορετικό τρόπο. Έτσι, το συγκεκριμένο ανάγνωσμα των Μοντιρι Ναβιντ, Μπανκλερ Καρολαιν και Νατικο Λιντεμπλαντ Μπιορν ΄΄Ο μοναχός που δεν ήθελε να έχει δίκιο΄΄ απευθύνεται σε ενήλικες και αποτελεί ένα ΄΄φωτεινό οδηγό΄΄ για μια πιο απολαυστική , ελεύθερη και σοφή καθημερινότητα. Ο πρώην μοναχός Björn Natthiko Lindeblad μας συμβουλεύει για το πως θα αντιμετωπίσουμε την αβεβαιότητα και για το πως θα διαχειριστούμε τις σκέψεις μας. Εάν αυτό το διάστημα αναζητείτε ένα διαφορετικό βιβλίο αυτή η πρόταση είναι ιδανική. Σας το συστήνουμε ανεπιφύλακτα!

Λίγα λόγια από το οπισθόφυλλο…

…Ας ξεκινήσουμε με το τι δεν είναι αυτό το βιβλίο. Δεν είναι για τη θρησκεία. Δεν σας λέει πώς να ζείτε τη ζωή σας. Δεν μιλάει για καινούρια πιστεύω. Από την άλλη, είναι ένας φωτεινός οδηγός για το πώς να αντιμετωπίζετε τα συναισθήματα και τις σκέψεις σας με έναν τρόπο που θα κάνει τη ζωή σας πιο απολαυστική, ελεύθερη και σοφή.

Μας αρέσει να πιστεύουμε ότι καταλαβαίνουμε αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ότι μπορούμε να καθορίζουμε τον δρόμο που παίρνει η ζωή μας. Συχνά, όμως, τα πράγματα δεν πάνε όπως τα σχεδιάζουμε – στην πραγματικότητα, σπανίως το κάνουν.

Τι μας βοηθάει να ανταποκρινόμαστε στον τρόπο που εξελίσσεται η ζωή μας; Να ζούμε ελεύθεροι, να μείνουμε ταπεινοί και να βρίσκουμε παρηγοριά στις δύσκολες στιγμές;

Στο βιβλίο αυτό ο πρώην μοναχός Björn Natthiko Lindeblad δίνει συμβουλές για το πώς να αντιμετωπίζουμε την αβεβαιότητα και να τη θεω­ρούμε φυσικό μέρος της ζωής. Το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι να συνειδητοποιήσουμε ότι δεν επιλέγουμε τις σκέψεις μας. Μπορούμε μόνο να επιλέγουμε αν θα τις πιστέψουμε ή όχι…

Θέλετε να το αποκτήσετε; Επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα του Εκδοτικού με ένα CLICK ΕΔΩ ή κάποιο από τα βιβλιοπωλεία της γειτονιάς σας.

Περιμένουμε τις εντυπώσεις σας!

Καλή Ανάγνωση!!!

Είμαι η Αφροδίτη.. Αποφοίτησα από το Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και αργότερα απέκτησα εξειδίκευση στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση. Πλέον, εργάζομαι ως νηπιαγωγός παράλληλης στήριξης σε δημόσιο νηπιαγωγείο. Η αγάπη μου για τα παιδιά, η εξερεύνηση του μαγικού τους κόσμου καθώς και η άριστη συνεργασία με τα κορίτσια αποτέλεσαν βασικές προϋποθέσεις για να γίνω μέλος στην ομάδα του Παραμυθοσκοπίου ..

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειο Επιστροφή στο Κατάστημα