Ο Μικρός Λύκος …. Εκδόσεις Παπαδόπουλος

Ο Μικρός Λύκος …. Εκδόσεις Παπαδόπουλος

Ο ¨Λύκος Ζαχαρίας¨ είναι από τις αγαπημένες μας σειρές παραμυθιών. Οι δημιουργοί του ¨Λύκου Ζαχαρία¨ Orianne Lallemand και Eleonore Thuillier μας συστήνουν τον νέο τους ήρωα, τον ¨Μικρό Λύκο¨ μια σειρά εικονογραφημένων βιβλίων με βασικό θέμα τη συμπεριφορά και τα συναισθήματα στα λίγο μικρότερα παιδιά… ιδανικό για 18 μηνών και άνω. Η σειρά κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος και ήδη έχει κλέψει την καρδιά μας καθώς είναι κατάλληλα και για τις μικρές ηλικίες του Παιδικού Σταθμού.

Ξεκινήσαμε να διαβάζουμε τον ¨Μικρό Λύκο¨ και τον ακολουθήσαμε στην πρώτη μέρα στο σχολείο. Θα μου πείτε ιδανικό για Σεπτέμβριο… κι όμως στις μικρές ηλικίες πολλά παιδάκια ξεκινούν σιγά σιγά την πρώτη τους επαφή με το σχολείο μετά τις γιορτές ή την άνοιξη, οπότε στον παιδικό είναι πάντα μια περίοδος προσαρμογής. Μαζί με το Μικρό Λύκο θα προετοιμαστούν και τα δικά μας μικρά για την πρώτη μέρα στο σχολείο και τι να περιμένουν άραγε από αυτό;

Η εικονογράφηση είναι υπέροχη με έντονα και ζωηρά χρώματα που τραβούν την προσοχή του μικρού αναγνώστη. Το βιβλίο είναι επίσης φτιαγμένο από χοντρό χαρτόνι κάτι που το κάνει ανθεκτικό στα μικρά χεράκια.

Αποκτήστε και εσείς το δικό σας αντίτυπο από τη νέα σειρά παιδικών βιβλίων ¨Ο Μικρός Λύκος – πρώτη μέρα στο σχολείο¨ που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος  με ένα κλικ ΕΔΩ. Μην ξεχάσετε να δείτε και τους υπόλοιπους τίτλους της σειράς με τον μικρό ήρωα!!

Είμαι η Βάσω, έχω σπουδάσει Παιδαγωγός Προσχολικής Αγωγής στη Θεσσαλονίκη. Κατάγομαι και ζω στα Γρεβενά όπου εργάζομαι τα τελευταία 7 χρόνια σε Παιδικό Σταθμό. Η ζωή και οι προτεραιότητες μου άλλαξαν με τον ερχομό του μικρού Χρήστου, το 2017. Aπό καιρό είχα στο μυαλό μου τη δημιουργία ενός blog, αλλά η ώθηση δόθηκε μετά από μια συζήτηση στο σχολείο με τη Βούλα και τη Ναυσικά…

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειο Επιστροφή στο Κατάστημα