Ο Μαξ μεγάλωσε!

Ο Μαξ μεγάλωσε!

Ο Μαξ , ο μικρός ήρωας του παραμυθιού, λατρεύει να κάνει βόλτα με το αυτοκινητάκι του! Οι μέρες, όμως, περνούν κι ο Μαξ ανακαλύπτει πως ,πλέον, χωράει να κάνει βόλτες με αυτό κι έτσι αποφασίζει το βάλει στην αποθήκη. Βέβαια, ο μπαμπάς του του προτείνει να το δώσουν σε κάποιο άλλο παιδάκι, εκείνος, όμως αρνείται πεισματικά.

Όσο ο καιρός περνάει κι ο Μαξ βλέπει το αυτοκινητάκι του να είναι συνέχεια παρκαρισμένο, στεναχωριέται! Έτσι, παίρνει τη μεγάλη απόφαση και το χαρίζει στην μικρή του αδερφή. Χαρούμενος, λοιπόν, ο Μαξ συνειδητοποιεί ότι μεγάλωσε, αλλά δε στεναχωριέται καθόλου!

Πρόκειται για ένα πολύ όμορφο παραμύθι από τις εκδόσεις Μεταίχμιο ,που απευθύνεται σε παιδιά από 2 ετών κι άνω και τα βοηθά να αποδεχτούν το γεγονός ότι μεγαλώνουν και θα αναλάβουν νέους ρόλους!

Είμαι η Ναυσικά, φιλόλογος - Ειδική παιδαγωγός, μεγάλωσα και ζω στα Γρεβενά. Από μικρή ήθελα να γίνω… κομμώτρια, μακιγιέζ, γιατρός… Τα σχέδια μου άλλαξαν, όταν κατάλαβα πόσο αγαπώ τα παιδιά. Κάπου εκεί, γνωρίζω και την ειδική αγωγή, που αναμφισβήτητα, με κερδίζει αστραπιαία. Πλέον, εργάζομαι σε ιδιωτικό κέντρο δημιουργικής απασχόλησης στα Γρεβενά. Η ιδέα του «Παραμυθοσκόπιου» ήταν για μένα μια πρόκληση, που φυσικά, δε μπορούσα να αρνηθώ στα κορίτσια..

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειο Επιστροφή στο Κατάστημα