Ο Κόμης Σπάτουλας και η βιταμίνη D!

Ο Κόμης Σπάτουλας και η βιταμίνη D!

Πριν από λίγο καιρό, κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις θύρα, “Ο Κόμης Σπάτουλας και η βιταμίνη D”! Το παραμύθι έχει γράψει η αγαπημένη διατροφολόγος Σοφία Μπάμπου κι απώτερος σκοπός της ήταν να μεταλαμπαδεύσει γνώσεις, σε μικρούς και μεγάλους, σχετικά με τη βιταμίνη D!

Ο Κόμης Σπάτουλας, λοιπόν, ζούσε σε ένα σκοτεινό, μεγάλο κάστρο! Αρρώσταινε πολύ συχνά κι απέφευγε τον ήλιο. Μαζί του στο κάστρο ζούσε κι ο Μαστροχαλαστάιν, που ήταν υπεύθυνος για τη διατροφή του!

Τα γενέθλια του Κόμη πλησίαζαν κι εκείνος ήθελε να λάμπει πιο πολύ κι από τον ήλιο. Έτσι, έδωσε εντολή στο Μαστροχαλαστάιν να του φτιάξει ένα μαγικό φίλτρο για τον κάνει… λαμπερό! Εκείνος, έσπασε το κεφάλι του να βρει τη λύση, ώσπου… του την έδωσε η κυρά Τρυγόνα… Τι λέτε; Θα τα καταφέρει ο Μαστροχαλαστάιν;

Είμαι η Ναυσικά, φιλόλογος - Ειδική παιδαγωγός, μεγάλωσα και ζω στα Γρεβενά. Από μικρή ήθελα να γίνω… κομμώτρια, μακιγιέζ, γιατρός… Τα σχέδια μου άλλαξαν, όταν κατάλαβα πόσο αγαπώ τα παιδιά. Κάπου εκεί, γνωρίζω και την ειδική αγωγή, που αναμφισβήτητα, με κερδίζει αστραπιαία. Πλέον, εργάζομαι σε ιδιωτικό κέντρο δημιουργικής απασχόλησης στα Γρεβενά. Η ιδέα του «Παραμυθοσκόπιου» ήταν για μένα μια πρόκληση, που φυσικά, δε μπορούσα να αρνηθώ στα κορίτσια..

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειο Επιστροφή στο Κατάστημα