Ο Κλεφτοπαραμυθάς δράκος

Ο Κλεφτοπαραμυθάς δράκος

…και ποιος από εμάς δε διάβαζε παραμύθια όταν ήταν μικρός; Και σε ποιον δεν άρεσε να του διαβάζουμε την “Κοκκινοσκουφίτσα”, πριν κοιμηθεί; Λέτε να υπάρχει κάποιος που να τα μισεί; που να μη θέλει ούτε να ακούει γι’ αυτά; Εγώ πιστεύω πως όχι…Όλοι τα λατρεύουν… Κι όμως…υπάρχει κάποιος..Ένας δράκος..

Ένας κακότροπος και γκρινιάρης δράκος που υποφέρει από αϋπνίες και μισεί τις παιδικές φωνές.Για το λόγο αυτό αποφασίζει να εξαφανίσει τα παραμύθια και να φυλακίσει όλους τους ήρωες στο κάστρο του.
Τι θα κάνουν,όμως, οι γιαγιάδες και τα παιδιά για να τον αντιμετωπίσουν;
Ένα βιβλίο που μιλάει για την αξία των παραμυθιών στις ζωές μικρών και μεγάλων.

Ένα υπέροχα εικονογραφημένο παραμύθι, που έχει γραφτεί από την Ελισάβετ Τάρη..Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διάπλους και μπορείτε κι εσείς να το βρείτε εδώ: https://ekdoseisdiaplous.gr/product/%CE%BF-%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CF%86%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BC%CF%85%CE%B8%CE%B1%CF%83-%CE%B4%CF%81%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%83/

Είμαι η Ναυσικά, φιλόλογος - Ειδική παιδαγωγός, μεγάλωσα και ζω στα Γρεβενά. Από μικρή ήθελα να γίνω… κομμώτρια, μακιγιέζ, γιατρός… Τα σχέδια μου άλλαξαν, όταν κατάλαβα πόσο αγαπώ τα παιδιά. Κάπου εκεί, γνωρίζω και την ειδική αγωγή, που αναμφισβήτητα, με κερδίζει αστραπιαία. Πλέον, εργάζομαι σε ιδιωτικό κέντρο δημιουργικής απασχόλησης στα Γρεβενά. Η ιδέα του «Παραμυθοσκόπιου» ήταν για μένα μια πρόκληση, που φυσικά, δε μπορούσα να αρνηθώ στα κορίτσια..

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειο Επιστροφή στο Κατάστημα