Ο θρύλος του Αστροδρόμου … από τις Εκδόσεις Άγκυρα

Ο θρύλος του Αστροδρόμου … από τις Εκδόσεις Άγκυρα

Μια διαδραστική περιπέτεια με πολλά μυστήρια και γρίφους για παιδιά 8 -12 ετών, κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Άγκυρα. ¨Ο Θρύλος του Αστροδρόμου – Μια εικονογραφημένη περιπέτεια του Τίμυ Τόμπσον¨ είναι το νέο graphic novel του J. I. Wagner. Είναι μια ιστορία για την καρδιά, μια πρόκληση για τον νου που θα σηκώσει τα παιδιά από τις οθόνες! Θα διαβάσουμε την ιστορία και μαζί με τον Τίμυ και την παρέα του θα ανακαλύψουμε τα στοιχεία και θα λύσουμε τους γρίφους.

Ο ¨Θρύλος του Αστροδρόμου¨ είναι ένα βιβλίο που ανοίγει ένα παράθυρο και στους δύο κόσμους: τον κόσμο της γραφής και τον κόσμο της εικόνας. Συνδυάζει τη δύναμη της γραπτής αφήγησης και την παραστατικότητα ενός graphic novel για να ερεθίσει την παιδική και εφηβική φαντασία. Και κάτι ακόμη: Το βιβλίο περιέχει έναν γρίφο που δεν σχετίζεται με την ιστορία αλλά εμπλέκει και τις 31 βασικές εικονογραφήσεις.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Ακολουθώντας τα στοιχεία που κρύβονται μέσα σε μια οικογενειακή κληρονομιά αιώνων, ο Τίμυ Τόμπσον και η παρέα του προσπαθούν να σώσουν ένα αγαπημένο τους πρόσωπο. Απομένουν μονάχα 24 ώρες για να εξιχνιάσουν το μυστικό που κρύβεται στον θρύλο ενός χαμένου εδώ και δυόμισι αιώνες πειρατικού πλοίου, ένα μυστικό θαμμένο κάπου βαθιά κάτω από τους δρόμους της πόλης όπου ζουν. Εν αγνοία τους, καθώς εξερευνούν, θα ξυπνήσουν μια μυστική σκοτεινή δύναμη που είναι ορκισμένη να φυλάει αυτό που κρύβεται μέσα στα απομεινάρια του διαβόητου πειρατικού πλοίου που κάποτε ήταν ο φόβος και ο τρόμος των θαλασσών: του Αστροδρόμου.

Δείτε και τα υπόλοιπα βιβλία της σειράς στη σελίδα των Εκδόσεων Άγκυρα. Μπορείτε να αποκτήσετε το δικό σας αντίτυπο του graphic novel με ήρωα τον Τίμυ Τόμπσον ΕΔΩ.

Είμαι η Βάσω, έχω σπουδάσει Παιδαγωγός Προσχολικής Αγωγής στη Θεσσαλονίκη. Κατάγομαι και ζω στα Γρεβενά όπου εργάζομαι τα τελευταία 7 χρόνια σε Παιδικό Σταθμό. Η ζωή και οι προτεραιότητες μου άλλαξαν με τον ερχομό του μικρού Χρήστου, το 2017. Aπό καιρό είχα στο μυαλό μου τη δημιουργία ενός blog, αλλά η ώθηση δόθηκε μετά από μια συζήτηση στο σχολείο με τη Βούλα και τη Ναυσικά…

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειο Επιστροφή στο Κατάστημα