Ο γίγαντας που εξαφάνισε τους αριθμούς

Ο γίγαντας που εξαφάνισε τους αριθμούς

Αναρωτηθήκατε ποτέ, τι θα γινόταν αν όλοι οι αριθμοί εξαφανιζόταν από τη ζωή μας; Αν δεν έφευγαν από τα ρολόγια, τα βιβλία , ακόμη και από τα τηλέφωνα; Ένας γίγαντας, λοιπόν,ο Γοραπύθας, καταφέρνει, να μαζέψει όλους τους αριθμούς και να τους κλείνει σε ένα δωμάτιο. Τι συμβαίνει μετά; Γυρίζουν στη θέση τους οι αριθμοί; Τι σχέση έχει ο Πυθαγόρας και μια μικρή νεράιδα, η Υπατία ;

Το παραμύθι “Ο γίγαντας που εξαφάνισε τους αριθμούς, της Χαρά Αγγελέτου, εξηγεί με διασκεδαστικό τρόπο τη σημασία που έχουν οι αριθμοί στη ζωή μας. Θα κάνει τους μικρούς μας φίλους να αγαπήσουν, όχι μόνο τους αριθμούς, αλλά και τα μαθηματικά, αφού θα αντιληφθούν πόσο σπουδαίο ρόλο διαδραματίζουν στην καθημερινότητα μας.

Κυκλοφορεί από της εκδόσεις ΑΓΚΥΡΑ!!!

” Αν είσαι αριθμός μεγάλος ή μικρός
ήρθε η ώρα να χορέψεις και τους άλλους να μαγέψεις.
Μη κάθεσαι στιγμή και κάνε μια στροφή
το μόνο που χρειάζεσαι είναι η μουσική.”

Είμαι η Ναυσικά, φιλόλογος - Ειδική παιδαγωγός, μεγάλωσα και ζω στα Γρεβενά. Από μικρή ήθελα να γίνω… κομμώτρια, μακιγιέζ, γιατρός… Τα σχέδια μου άλλαξαν, όταν κατάλαβα πόσο αγαπώ τα παιδιά. Κάπου εκεί, γνωρίζω και την ειδική αγωγή, που αναμφισβήτητα, με κερδίζει αστραπιαία. Πλέον, εργάζομαι σε ιδιωτικό κέντρο δημιουργικής απασχόλησης στα Γρεβενά. Η ιδέα του «Παραμυθοσκόπιου» ήταν για μένα μια πρόκληση, που φυσικά, δε μπορούσα να αρνηθώ στα κορίτσια..

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειο Επιστροφή στο Κατάστημα