Οι πρώτοι μου ήρωες … από τις Εκδόσεις Ψυχογιός

Οι πρώτοι μου ήρωες … από τις Εκδόσεις Ψυχογιός

Μια υπέροχη σειρά για μικρά χεράκια κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Ψυχογιός. Η σειρά ¨Οι πρώτοι μου ήρωες¨ απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 3 ετών και άνω και περιλαμβάνει τέσσερις τίτλους: Επιστήμονες, Εξερευνητές, Εφευρέτες, Καλλιτέχνες. Μέσα από τη σειρά τα παιδιά θα γνωρίσουν απίθανους ανθρώπους που άλλαξαν τον κόσμο μας διασκεδάζοντας σπρώχνοντας και ανοίγοντας παραθυράκια. Η κατασκευή των βιβλίων είναι από σκληρό χαρτόνι ώστε να είναι ανθεκτικά και να διαβαστούν πολλές φορές από τα μικρά μας.

Εμείς ξεκινήσαμε τη σειρά με δύο τίτλους. Τους ¨Επιστήμονες¨ και τους ¨Εξερευνητές¨
Μαρί Κιουρί

Μέσα από το βιβλίο ¨Επιστήμονες¨ θα γνωρίσουμε τέσσερις από τους σπουδαιότερους επιστήμονες και το έργο τους. Και μην νομίζετε ότι μαθαίνουν μόνο οι μικροί ….. εγώ σίγουρα έμαθα πράγματα που δεν ήξερα. Γνώρισα τον Ζανγκ Χενγκ, κινέζο αστρονόμο όπου κατέγραψε πάνω από 2.500 αστέρια. Ο μικρός ξετρελάθηκε με τον Νεύτωνα και το μήλο που λέγετε ότι του έπεσε στο κεφάλι… Επίσης, μου άρεσε που μας συστήνει και δυο γυναίκες επιστήμονες, τη Ρόζαλιντ Φράνκλιν και την Μαρί Κιουρί.

Μάρκο Πόλο

Παρέα με τους ¨Εξερευνητές¨ θα μάθουμε για περιπέτειες σε μακρινές χώρες, όπως ο Μάρκο Πόλο, που έλειπε από το σπίτι του για 24 χρόνια!!! Με το έλκηθρο του Μάθιου Χένσον και εγώ τώρα τον γνώρισα, θα φτάσουμε ως την Αρκτική. Επίσης θα μάθουμε και για δύο γυναίκες εξερευνήτριες, έξυπνο που και στα δυο βιβλία μας σύστησαν από 2 γυναίκες και 2 άντρες. Την Αμέλια Έρχαρτ, την πρώτη γυναίκα πιλότο που πέταξε πάνω από τον Ατλαντικό και την Ζαν Μπαρέ. Η τελευταία μάλιστα αναγκάστηκε να ντυθεί άντρας για να ταξιδέψει με πλοίο.

Δυο βιβλία που δεν σταματάμε να έχουμε στα χέρια μας και σας τα προτείνουμε ανεπιφύλακτα.

Μπορείτε να αποκτήσετε τα δικά σας αντίτυπα από τη σειρά ¨Οι πρώτοι μου ήρωες¨ που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Ψυχογιός ΕΔΩ και ΕΔΩ.

Μείνετε συντονισμένοι… θα τρέξει και διαγωνισμό στο προφίλ μας στο Instagram !!

Είμαι η Βάσω, έχω σπουδάσει Παιδαγωγός Προσχολικής Αγωγής στη Θεσσαλονίκη. Κατάγομαι και ζω στα Γρεβενά όπου εργάζομαι τα τελευταία 7 χρόνια σε Παιδικό Σταθμό. Η ζωή και οι προτεραιότητες μου άλλαξαν με τον ερχομό του μικρού Χρήστου, το 2017. Aπό καιρό είχα στο μυαλό μου τη δημιουργία ενός blog, αλλά η ώθηση δόθηκε μετά από μια συζήτηση στο σχολείο με τη Βούλα και τη Ναυσικά…

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειο Επιστροφή στο Κατάστημα