Οι πρώτες μου γνώσεις για τη μουσική … από τις Εκδόσεις Ψυχογιός

Οι πρώτες μου γνώσεις για τη μουσική … από τις Εκδόσεις Ψυχογιός

Πρόσφατα παραλάβαμε από τις Εκδόσεις Ψυχογιός ένα υπέροχο βιβλίο για τους μικρούς λάτρεις της μουσικής. Ένα βιβλίο που θα καλύψει όλα τα πιθανά ερωτήματα των παιδιών, αλλά και των μεγάλων, σχετικά με τον κόσμο της μουσικής. Το βιβλίο ¨Οι πρώτες μου γνώσεις για τη μουσική¨ με πάνω από 60 κινούμενα μέρη. Θα μας βοηθήσει να μάθουμε από το τι είναι μουσική και νότα μέχρι και όλα τα μουσικά στυλ. Είναι ιδανικό για παιδιά ηλικίας 5 ετών και άνω και σίγουρα ένα αξιόλογο εργαλείο για την πρώτη επαφή του παιδιού με τη μουσική.

Το παιδί θα πάρει πολλές γνώσεις, ακόμη και ποιος εφηύρε το σαξόφωνο, αλλά θα έρθει σε επαφή και με τα συναισθήματα που μας προκαλεί η μουσική.

Λίγα λόγια από το οπισθόφυλλο

Παραπαπάμ!

Το βιβλίο αυτό απαντάει σε ένα πλήθος ερωτήσεων σχετικά με τη μουσική. Πώς γράφεις ένα τραγούδι; Πού κάθονται τα μέλη μιας ορχήστρας; Τραγουδούν τα ποντίκια;
Κοίταξε πίσω από τα κινούμενα μέρη για να ανακαλύψεις τι, γιατί, πότε, ποιος…και συντονίσου για να μάθεις τι είναι αυτό που κάνει τη μουσική ξεχωριστή.

Μπορείτε να αποκτήσετε το δικό σας αντίτυπο και να ξεκινήσετε το ταξίδι σας στον μουσικό κόσμο με το βιβλίο ¨Οι πρώτες μου γνώσεις για τη Μουσική¨. Κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Ψυχογιός και μπορείτε να το δείτε ΕΔΩ.

Είμαι η Βάσω, έχω σπουδάσει Παιδαγωγός Προσχολικής Αγωγής στη Θεσσαλονίκη. Κατάγομαι και ζω στα Γρεβενά όπου εργάζομαι τα τελευταία 7 χρόνια σε Παιδικό Σταθμό. Η ζωή και οι προτεραιότητες μου άλλαξαν με τον ερχομό του μικρού Χρήστου, το 2017. Aπό καιρό είχα στο μυαλό μου τη δημιουργία ενός blog, αλλά η ώθηση δόθηκε μετά από μια συζήτηση στο σχολείο με τη Βούλα και τη Ναυσικά…

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειο Επιστροφή στο Κατάστημα