Οι κορυφές μέσα μας

Οι κορυφές μέσα μας

Σίγουρα, κάποια στιγμή στη ζωή μας, κάτι συνέβη και νιώσαμε την επιθυμία να τα παρατήσουμε όλα..να παραιτηθούμε!!! Η αισιόδοξη σκέψη και η ελπίδα χάθηκαν από τον ορίζοντά μας. Ανθρώπινο…σε όλους μπορεί να συμβεί.

Αν, λοιπόν, νιώθετε ότι έχετε χάσει τη θετική σας σκέψη, είναι μια καλή ευκαιρία να διαβάσετε το βιβλίο, του Νίκου Μιχαλόπουλου, “Οι κορυφές μέσα μας”. Περιέχει 18 ιστορίες, που διαβάζοντας τες, θα νιώσετε την ελπίδα να φυτρώνει, πάλι, μέσα σας!

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΑΓΚΥΡΑ και, σίγουρα, θα το αγαπήσετε και θα σας κρατήσει συντροφιά εκείνες τις μέρες, που όλα θα φαντάζουν “μαύρα” γύρω σας.

Είμαι η Ναυσικά, φιλόλογος - Ειδική παιδαγωγός, μεγάλωσα και ζω στα Γρεβενά. Από μικρή ήθελα να γίνω… κομμώτρια, μακιγιέζ, γιατρός… Τα σχέδια μου άλλαξαν, όταν κατάλαβα πόσο αγαπώ τα παιδιά. Κάπου εκεί, γνωρίζω και την ειδική αγωγή, που αναμφισβήτητα, με κερδίζει αστραπιαία. Πλέον, εργάζομαι σε ιδιωτικό κέντρο δημιουργικής απασχόλησης στα Γρεβενά. Η ιδέα του «Παραμυθοσκόπιου» ήταν για μένα μια πρόκληση, που φυσικά, δε μπορούσα να αρνηθώ στα κορίτσια..

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειο Επιστροφή στο Κατάστημα