Οι δράκοι δε μοιράζονται

Οι δράκοι δε μοιράζονται

Οι Εκδόσεις Μεταίχμιο μας παρουσιάζουν τη Ρούμπι μέσα από το βιβλίο της Νίκολα Κινεάρ, ¨Οι δράκοι δε Μοιράζονται¨. Σκοπός της συγγραφέως να μας δείξει πόσο σημαντικό και διασκεδαστικό είναι να ξέρει κανείς να μοιράζεται. Είναι ιδανικό για παιδιά 3 ετών και άνω. Η εικονογράφηση της Κινεάρ είναι παιχνιδιάρικη με έντονα χρώματα και σε κάνει ν΄ αγαπήσεις από την εικόνα της και μόνο την Ρούμπι, το μικρό δρακάκι!!

Όσο για την ιστορία, μας μιλάει για τη Ρούμπι, ένα πολύ καλό δρακάκι που ακολουθεί όλους τους δρακοκανόνες με οδηγό της το μεγάλο βιβλίο των δρακοκανόνων. Η Ρούμπι, είναι τρομακτική, κλέβει απ’ όλους και δεν μοιράζεται με κανέναν, γι΄αυτό και έχει έναν τεράστιο θησαυρό. Τα υπόλοιπα ζώα χάνουν την υπομονή τους μαζί της. Το μικρό δρακάκι, μάλιστα, χάνει και το βιβλίο της και χωρίς αυτό δεν ξέρει πως πρέπει να συμπεριφέρεται. Τα ζωάκια παίρνουν μια απόφαση…. έφτασε η ώρα ν΄αλλάξουν οι δρακοκανόνες!!!Η Χήνα, ο Πήγασος το φτερωτό άλογο και ο Πρίγκιπας Βάτραχος βοηθούν τη Ρούμπι να γράψει νέους, δικούς της κανόνες με αποτέλεσμα να κερδίσει καλούς φίλους!!

Μπορείτε να αποκτήσετε το δικό σας αντίτυπο από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο ΕΔΩ.

Είμαι η Βάσω, έχω σπουδάσει Παιδαγωγός Προσχολικής Αγωγής στη Θεσσαλονίκη. Κατάγομαι και ζω στα Γρεβενά όπου εργάζομαι τα τελευταία 7 χρόνια σε Παιδικό Σταθμό. Η ζωή και οι προτεραιότητες μου άλλαξαν με τον ερχομό του μικρού Χρήστου, το 2017. Aπό καιρό είχα στο μυαλό μου τη δημιουργία ενός blog, αλλά η ώθηση δόθηκε μετά από μια συζήτηση στο σχολείο με τη Βούλα και τη Ναυσικά…

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειο Επιστροφή στο Κατάστημα