Οι Ατρόμητοι και το πάρτι στην αγορά

Οι Ατρόμητοι και το πάρτι στην αγορά

Το Εργαστήριο Συναισθημάτων της ΕΛΣΑ ΠΟΥΝΣΕΤ μας προσφέρει μια σειρά 6 βιβλίων στα οποία μέσα από τις περιπέτειες των Ατρόμητων, τόσα τα παιδιά όσο και όλη η οικογένεια μπορούν να βρουν συμβουλές και τρόπους για να βελτιώσουν τη συναισθηματική τους ζωής.

Εμείς γνωρίσαμε τους Ατρόμητους που κυκλοφορούν από τις Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα και σας τους συστήνουμε…. Η Αλέξια μια περίεργη και υπεύθυνη κοπέλα, ο αδερφός της ο Τάσι, ένας μικρός πλακατζής και πειραχτήρι, τέλος την παρέα συμπληρώνει ο Ρόκι, ο πιστός και γκρινιάρης σκύλος του Τάσι που τα βράδια μιλά σαν άνθρωπος. Οι Ατρόμητοι, λοιπόν, προπονούνται κάθε βράδυ για την Ολυμπιάδα των Συναισθημάτων μέσα από τις δοκιμασίες του εκπαιδευτή τους, του γλάρου Φλορεστάν.

Μενού Ευτυχίας

Τους ακολουθούμε στην περιπέτεια τους ¨Οι Ατρόμητοι και το πάρτι στην αγορά¨ που αποτελεί και τον 6 τίτλο της σειράς της Elsa Punset. Μια βροχερή μέρα και αφού οι Ατρόμητοι μας έμειναν αναγκαστικά στο σπίτι έχουν βαρεθεί τόσο που αποφασίζουν να κοιμηθούν….. Μέσα στη νύχτα όμως καταφτάνει ο εκπαιδευτής συναισθημάτων με μια νέα δοκιμασία για την Ολυμπιάδα….Αυτή τη φορά η προπόνηση τους αφορά ένα υπέροχο συναίσθημα…την ΕΥΤΥΧΙΑ και πως μπορούμε να την βρούμε. Οι φίλοι μας δεν φεύγουν μακριά από την γειτονιά τους για να βρούνε την ευτυχία αλλά μαζί με το γλάρο πηγαίνουν για ένα πάρτι στην αγορά!!!! Χωρίζονται σε ομάδες και καλούνται να ετοιμάσουν το Μενού της Ευτυχίας πριν το μεγάλο πάρτυ…. Τα δύο αδέρφια περνούν υπέροχα και φτιάχνουν τα δικά τους μοναδικά μενού…. ο Ρόκι όμως μπλέκει σε μπελάδες γιατί αντί να αναζητήσει την ευτυχία σε διάφορα πράγματα το μόνο που έχει στο μυαλό του είναι τα λουκάνικα!!!!!!

Μια πολύ γλυκιά ιστορία που μας δείχνει ότι τα μικρά πράγματα και τα απλά μέρη μπορεί να κρύβουν ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΤΥΧΙΑ.

Το βιβλίο μας επίσης περιλαμβάνει συμβουλές που προάγουν την ευτυχία και την αισιοδοξία….και φυσικά πριν το διαβάσω στον μικρό έριξα πρώτα μια ματιά στις συμβουλές… Μικρά καθημερινά πράγματα που όλοι μας τόσο τα αμελούμε όπως το οικογενειακό δείπνο. Πολύ όμορφη ιδέα και το μπουκάλι της ευτυχίας…. αλλά όχι δεν θα σας πω άλλα….μπορείτε να τα βρείτε στο δικό σας αντίτυπο στο βιβλιοπωλείο της γειτονιάς σας ή ΕΔΩ

Είμαι η Βάσω, έχω σπουδάσει Παιδαγωγός Προσχολικής Αγωγής στη Θεσσαλονίκη. Κατάγομαι και ζω στα Γρεβενά όπου εργάζομαι τα τελευταία 7 χρόνια σε Παιδικό Σταθμό. Η ζωή και οι προτεραιότητες μου άλλαξαν με τον ερχομό του μικρού Χρήστου, το 2017. Aπό καιρό είχα στο μυαλό μου τη δημιουργία ενός blog, αλλά η ώθηση δόθηκε μετά από μια συζήτηση στο σχολείο με τη Βούλα και τη Ναυσικά…

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειο Επιστροφή στο Κατάστημα