Οι ατρόμητοι κάνουν το μεγάλο άλμα.

Οι ατρόμητοι κάνουν το μεγάλο άλμα.

Δύο αδερφάκια, η Αλέξια και Τάσι και ο σκύλος τους ο Ρόκι είναι οι ατρόμητοι του παραμυθιού. Κάθε βράδυ, μαζί με έναν γλάρο εκπαιδευτή, αντιμετωπίζουν προκλήσεις με απώτερο σκοπό να ξεπεράσουν τους φόβους τους.

Ένα πολύ όμορφο παραμύθι που θα δείξει τον τρόπο στα παιδιά να ξεπεράσουν κάθε φόβο τους. Θα τα κάνει “ατρόμητα”, απλά διασκεδάζοντας τα! Ποιο παιδί δεν έχει φόβους και δεν ξέρει πως να διαχειριστεί ξεχωριστές καταστάσεις;

Αυτό που είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό είναι ότι στο τέλος του βιβλίου υπάρχουν επιπλέον συμβουλές που βοηθούν στην καταπολέμηση του φόβου. Ένα διαφορετικό βιβλίο που θα σας συναρπάσει τόσο εσάς, όσο και τα παιδιά. Αξίζει μια ανάγνωση!!!

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.

“Αλλά κι εσύ φοβάσαι, Άλεξ! Δεν θες ποτέ να μένεις μόνη στο σπίτι!”

Είμαι η Ναυσικά, φιλόλογος - Ειδική παιδαγωγός, μεγάλωσα και ζω στα Γρεβενά. Από μικρή ήθελα να γίνω… κομμώτρια, μακιγιέζ, γιατρός… Τα σχέδια μου άλλαξαν, όταν κατάλαβα πόσο αγαπώ τα παιδιά. Κάπου εκεί, γνωρίζω και την ειδική αγωγή, που αναμφισβήτητα, με κερδίζει αστραπιαία. Πλέον, εργάζομαι σε ιδιωτικό κέντρο δημιουργικής απασχόλησης στα Γρεβενά. Η ιδέα του «Παραμυθοσκόπιου» ήταν για μένα μια πρόκληση, που φυσικά, δε μπορούσα να αρνηθώ στα κορίτσια..

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειο Επιστροφή στο Κατάστημα