Οι ανησυχίες… από τις Εκδόσεις Ψυχογιός

Οι ανησυχίες… από τις Εκδόσεις Ψυχογιός

Τα μικρά βιβλιαράκια πάντα κρύβουν θαυματουργά πράγματα στο εσωτερικό τους. Έτσι, και η νέα κυκλοφορία από Εκδόσεις Ψυχογιός με τίτλο ΄΄Ανοίγω και Μαθαίνω, Οι ανησυχίες΄΄, που κρατήσαμε πριν λίγες μέρες στα χέρια μας. Μια σειρά εκπαιδευτικού περιεχομένου με μικρά διασκεδαστικά παραθυράκια που θα σας κρατήσουν συντροφιά τις απογευματινές ώρες. Είναι κατάλληλο για παιδιά ηλικίας 1 έτους και πάνω. Ακριβώς στη κατάλληλη περίοδο όπου οι μικροί μας αναγνώστες καλλιεργούν την κοινωνικότητα και την ενσυναίσθηση. Πόσο, σημαντικό, είναι άραγε να μάθουν τα παιδιά να εξωτερικεύουν τα συναισθήματα, τις ανησυχίες και τις φοβίες τους χωρίς να καταπιέζονται;! Είμαι σίγουρη πως οι μικροί μας αναγνώστες θα βρουν, γρήγορα, απαντήσεις και για τις δικές τους ανησυχίες μέσα από αυτές τις σελίδες.

Α! Μια συμβουλή μην αφήνετε τις ανησυχίες να σας επηρεάζουν.. Φροντίστε να τις αγκαλιάζετε, να τις προσέχετε και να τις βοηθάτε να γίνουν όμορφες αναμνήσεις! Μην το ξεχνάτε σε όποια ηλικία και αν είστε!

 

Λίγα λόγια από το οπισθόφυλλο..

…Όλοι ανησυχούμε μερικές φορές, όμως είναι σημαντικό να μιλάμε για το πώς νιώθουμε.
«Αυτό το εμψυχωτικό βιβλίο ενθαρρύνει τα παιδιά να μιλούν για τις ανησυχίες και τις φοβίες τους και να αναπτύξουν την ενσυναίσθησή τους»…

 

Εάν σας άρεσε αυτό το παιδικό βιβλίο θα το κάνετε δικό σας με ένα CLICK ΕΔΩ

Εάν, επίσης, θέλετε να γνωρίσετε ολόκληρη την σειρά ΄΄Ανοίγω και Μαθαίνω΄΄ ρίξτε μια ματιά ΕΔΩ διότι κυκλοφορούν βιβλία με πολύ ενδιαφέροντα.

Καλή Ανάγνωση!!!

Είμαι η Αφροδίτη.. Αποφοίτησα από το Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και αργότερα απέκτησα εξειδίκευση στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση. Πλέον, εργάζομαι ως νηπιαγωγός παράλληλης στήριξης σε δημόσιο νηπιαγωγείο. Η αγάπη μου για τα παιδιά, η εξερεύνηση του μαγικού τους κόσμου καθώς και η άριστη συνεργασία με τα κορίτσια αποτέλεσαν βασικές προϋποθέσεις για να γίνω μέλος στην ομάδα του Παραμυθοσκοπίου ..

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειο Επιστροφή στο Κατάστημα