Οικολογικά απορρυπαντικά Egreeno

Οικολογικά απορρυπαντικά Egreeno

Αναζητούμε πάντα το καλύτερο για την καθαριότητα του σπιτιού μας και αυτό μας το προσφέρουν τα οικολογικά απορρυπαντικά της ελληνικής εταιρείας Egreeno. Πολύ βασικό είναι ο σεβασμός προς τη φύση που δείχνει η εταιρεία και φυσικά ότι τα απορρυπαντικά της δημιουργούνται με συστατικά της ελληνικής γης.

Είναι ιδανικά για βρέφη, παιδιά και για άτομα με αλλεργίες καθώς δεν περιέχουν αμφιλεγόμενες ουσίες και είναι εργαστηριακά ελεγμένα. Ο ίδιος ο ιδρυτής αποφάσισε να ξεκινήσει τη δημιουργία των οικολογικών απορρυπαντικών όταν έγινε και ο ίδιος πατέρας θέλοντας να προσφέρει ένα περιβάλλον απόλυτα υγιεινό και ασφαλές για το παιδί του.

Αξιοσημείωτο είναι ότι το 3% των εσόδων των απορρυπαντικών Egreeno προσφέρεται στο Ελληνικό Ορφανοτροφείο στην Τανζανία Τ.Ο.Μ.

Εμείς δοκιμάσαμε το Βρεφικό Υγρό Απορρυπαντικό και Μαλακτικό από τη σειρά Baby Egreeno. Είναι αυτά που αναζητά κάθε μαμά!! Καθαριστικά χωρίς άρωμα και με υποαλλεργική σύνθεση που θα προστατεύσουν το ευαίσθητο δέρμα του μωρού μας. Τα συστατικά τους είναι σχεδόν αποκλειστικά φυσικής προέλευσης και δεν περιέχουν καμία βλαβερή ουσία, φυσικά χωρίς parabens που ακούμε συνέχεια… Είναι εγκεκριμένα από παιδιάτρους, vegan και gluten free. Εκτός από τη συμπηκνωμένη σύσταση τους πράγματι το Υγρό Απορρυπαντικό προσφέρει βαθύ καθάρισμα στα ρούχα και το Μαλακτικό μαλακώνει τα υφάσματα και κάνει πιο εύκολο το σιδέρωμα. Προσωπικά δεν χρησιμοποιούσα ποτέ μαλακτικό στο παιδί αλλά το συγκεκριμένο δεν αφήνει κατάλοιπα ούτε αρωματικές ουσίες.

Μπορείτε να δείτε όλα τα απορρυπαντικά της Egreeno στη σελίδα τους με ένα κλικ ΕΔΩ.

Σίγουρα θα τα αγαπήσετε όπως κι εμείς!!

Είμαι η Βάσω, έχω σπουδάσει Παιδαγωγός Προσχολικής Αγωγής στη Θεσσαλονίκη. Κατάγομαι και ζω στα Γρεβενά όπου εργάζομαι τα τελευταία 7 χρόνια σε Παιδικό Σταθμό. Η ζωή και οι προτεραιότητες μου άλλαξαν με τον ερχομό του μικρού Χρήστου, το 2017. Aπό καιρό είχα στο μυαλό μου τη δημιουργία ενός blog, αλλά η ώθηση δόθηκε μετά από μια συζήτηση στο σχολείο με τη Βούλα και τη Ναυσικά…

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειο Επιστροφή στο Κατάστημα