Μ’ έναν κροκόδειλο στην τσέπη … από τις Εκδόσεις Δεσύλλας

Μ’ έναν κροκόδειλο στην τσέπη … από τις Εκδόσεις Δεσύλλας

Γνωρίζουμε ότι οι Εκδόσεις Δεσύλλας πρωτοτυπούν στο παιδικό βιβλίο. Έτσι και σ΄ αυτή την περίπτωση κρατήσαμε στα χέρια μας ένα φανταστικό παραμύθι. Ο Pato Mena είναι αυτός που έχει συγγράψει και εικονογραφήσει το βιβλίο. Μια πανέμορφη ιστορία για ότι καλύτερο διαθέτει ένα παιδί την φαντασία του. Διαβάζοντας τα κείμενα θα σας αφήσει πολλά μηνύματα για την προστασία των ζώων και του περιβάλλοντος γενικότερα. Θα το χαρακτήριζα ξεκαρδιστικό, γεμάτο σπιρτάδα, φιλία και εξωτικά ζώα.

Η πρωταγωνίστρια μας βιάζεται και αποφεύγει όλους τους φίλους της γιατί έχει ένα κροκόδειλο στην τσέπη της. Αλλά η Τίνα έχει ραντεβού με τον φίλο της τον Μπαστιάν. Παράλληλα η δασκάλα τους έχει βάλει να λύσουν μια άσκηση. Τι είδους άσκηση είναι αυτή όμως;  Θα μπορέσουν να την φέρουν εις πέρας; Θα το μάθουμε στην πορεία.

Λίγα λόγια από το οπισθόφυλλο…

…Η Τίνα έχει στην τσέπη της έναν μεγάλο, άγριο κροκόδειλο.

Έχει κι έναν καλό φίλο. Μαζί έχουν καταστρώσει ένα μυστικό σχέδιο· για να πετύχει, τους χρειάζεται μόνο κάτι που τα δυο παιδιά έχουν και με το παραπάνω:  Φαντασία.

Μια ιστορία για να ανακαλύψετε ότι είναι δυνατόν να σκεφτόμαστε διαφορετικά και που δικαιώνει την αγάπη για τα ζώα και τον σεβασμό για την ελευθερία τους…

Εάν σας εντυπωσίασε μπορείτε να το κάνετε δικό σας με CLICK ΕΔΩ από το ηλεκτρονικό κατάστημα του Εκδοτικού ή από το βιβλιοπωλείο της γειτονιάς σας.

Περιμένουμε τις εντυπώσεις σας!

Καλή σας Ανάγνωση!!!

Είμαι η Αφροδίτη.. Αποφοίτησα από το Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και αργότερα απέκτησα εξειδίκευση στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση. Πλέον, εργάζομαι ως νηπιαγωγός παράλληλης στήριξης σε δημόσιο νηπιαγωγείο. Η αγάπη μου για τα παιδιά, η εξερεύνηση του μαγικού τους κόσμου καθώς και η άριστη συνεργασία με τα κορίτσια αποτέλεσαν βασικές προϋποθέσεις για να γίνω μέλος στην ομάδα του Παραμυθοσκοπίου ..

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειο Επιστροφή στο Κατάστημα