
Μπακλαβάς της Χρύσας
Υλικά
- 1 πακέτα φύλλο για μπακλαβά
- βούτυρο
- καλαμποκέλαιο
- καρύδια τριμμένα
- ζάχαρη
Σιρόπι
- 6 ποτήρια ζάχαρη
- 4 ποτήρια νερό
- βανίλια
- κονιάκ
Βάζουμε 3 φύλλα σκέτα κάτω. Μετά κάθε φύλλο που βάζουμε ρίχνουμε τα καρύδια και το βρέχουμε με το σιρόπι .Αυτό επαναλαμβάνετε μέχρι να τελειώσουν τα φύλλα , εκτός από τα 3 τελευταία που τα βάζουμε από πάνω σκέτα. Το κόβουμε σε κομμάτια, βάζουμε σε κάθε κομμάτι ξυλάκια γαρίφαλο και το ψήνουμε για 1 ώρα στους 180 βαθμούς. Καλή σας όρεξη!!!