Μικροί Κύριοι – Μικρές Κυρίες

Μικροί Κύριοι – Μικρές Κυρίες

Οι μικροί Κύριοι και οι μικρές Κυρίες είναι μικροσκοπικά βιβλιαράκια! Οι διασκεδαστικές τους ιστορίες, συμβάλλουν ώστε το παιδί να γνωρίσει καλύτερα τον εαυτό του , αλλά και τους γύρω του. Ανακαλύπτει τις δυνατότητές του και διαχειρίζεται τα σναισθήματά του εύκολα! Στη σειρά των μικρών Κυρίων κυκλοφορούν αρκετοί τίτλοι. Δύο από αυτούς , “όλοι διαφορετικοί” και “καλοσύνη”, προστέθηκαν πρόσφατα στη δική μας βιβλιοθήκη από τον εκδοτικό οίκο Χάρτινη Πόλη!

 

  • Όλοι διαφορετικοί

Όπως αντιλαμβάνεστε, το παραμύθι αυτό, αναφέρεται στη διαφορετικότητα! Έτσι, η κυρία Τοσοδούλα νιώθει τόσο άσχημα που είναι μικροσκοπική.Παρ’ όλα αυτά κάνει παρέα με τον Κύριο Ψηλό, που είναι ο ψηλότερος Μικρός Κύριος. Επίσης, γνωρίζει και κάνει παρέα και με τον κύριο Γαργαλίτσα, που είχε τεράστια χέρια! Τι λέτε; Θα βοηθήσει την Τοσοδούλα να μη νιώθει άσχημα για το μέγεθός της;

  • Καλοσύνη

Μα για τι άλλο θα μπορούσε να μιλάει αυτό το παραμύθι; Φυσικά, για τις ανιδιοτελείς πράξεις! Έτσι, λοιπόν, γνωρίζουμε τον κύριο Τσιγγούνη , που , κάθε άλλο, παρά καλοσυνάτος είναι! Τσιγγουνεύεται ακόμη και την καλοσύνη. Μια μέρα, όμως, γνωρίζει την κυρία Χαχανούλα και τον κύριο Χαρούμενο, που θα του μάθουν ότι οι πράξεις καλοσύνης, μόνο χαρά μπορούν να σου δώσουν.

Είμαι η Ναυσικά, φιλόλογος - Ειδική παιδαγωγός, μεγάλωσα και ζω στα Γρεβενά. Από μικρή ήθελα να γίνω… κομμώτρια, μακιγιέζ, γιατρός… Τα σχέδια μου άλλαξαν, όταν κατάλαβα πόσο αγαπώ τα παιδιά. Κάπου εκεί, γνωρίζω και την ειδική αγωγή, που αναμφισβήτητα, με κερδίζει αστραπιαία. Πλέον, εργάζομαι σε ιδιωτικό κέντρο δημιουργικής απασχόλησης στα Γρεβενά. Η ιδέα του «Παραμυθοσκόπιου» ήταν για μένα μια πρόκληση, που φυσικά, δε μπορούσα να αρνηθώ στα κορίτσια..

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειο Επιστροφή στο Κατάστημα