Μικρή Μυθολογία από τις Εκδόσεις Μίνωας

Μικρή Μυθολογία από τις Εκδόσεις Μίνωας

Το τελευταίο διάστημα ο μικρός δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη Μυθολογία και τους Θεούς Ολύμπου. Η σειρά ¨Μικρή Μυθολογία¨ που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Μίνωας μας βοήθησε να γνωρίσουμε όλους τους Θεούς και να μάθουμε τα μυστικά τους. Μια υπέροχη σειρά που είχαμε γνωρίσει και παλαιότερα μέσα από Μύθους για τον Θησέα και τον Ορφέα, μπορείτε να δείτε την παλαιότερη παρουσίαση μας ΕΔΩ.

Η Σειρά ¨Μικρή Μυθολογία¨ και είναι σε συγγραφή Γιώργου Κωνσταντινίδη και εικονογράφηση του Σωτήρη Μητρούση, όλα τα βιβλία είναι σε μέγεθος pocket που μπορείτε να τα πάρετε μαζί σε κάποια βόλτα ή ταξίδι. Είναι ευκολοδιάβαστα με όμορφες εικόνες και πράγματι ο μικρός αναγνώστης δεν τα αφήνει από τα χεράκια του. Εμείς ολοκληρώσαμε τους Θεούς του Ολύμπου αλλά σίγουρα θα ακολουθήσουν και άλλοι Μυθικοί ήρωες. Η Σειρά απευθύνεται σε παιδιά από 2 ετών και άνω.

Κάθε βιβλίο μας συστήνει έναν Θεό ή Θεά, ο οποίος μας μιλάει σε πρώτο ενικό πρόσωπο, μας συστήνει ουσιαστικά τον εαυτό του και αναφέρει τα σημαντικότερα στοιχεία γι΄αυτόν. Παρέα με τον μικρό έμαθα ή ξαναθυμήθηκα και εγώ πολλά πράγματα για τη Μυθολογία.

Μπορείτε να γνωρίσετε την Σειρά ¨Μικρή Μυθολογία¨ που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Μίνωας με ένα κλικ ΕΔΩ. Έχει πολλούς τίτλους με πληθώρα μυθικών ηρώων. Επίσης, σίγουρα θα βρείτε τα μικρά βιβλιαράκια της Μυθολογίας σε όλα τα βιβλιοπωλεία.

Είμαι η Βάσω, έχω σπουδάσει Παιδαγωγός Προσχολικής Αγωγής στη Θεσσαλονίκη. Κατάγομαι και ζω στα Γρεβενά όπου εργάζομαι τα τελευταία 7 χρόνια σε Παιδικό Σταθμό. Η ζωή και οι προτεραιότητες μου άλλαξαν με τον ερχομό του μικρού Χρήστου, το 2017. Aπό καιρό είχα στο μυαλό μου τη δημιουργία ενός blog, αλλά η ώθηση δόθηκε μετά από μια συζήτηση στο σχολείο με τη Βούλα και τη Ναυσικά…

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειο Επιστροφή στο Κατάστημα