Μια βόλτα στο Παρίσι…παρέα με τις Εκδόσεις Ψυχογιός

Μια βόλτα στο Παρίσι…παρέα με τις Εκδόσεις Ψυχογιός

Η εμπειρία ενός ταξιδιού στο εξωτερικό με το παιδί είναι μοναδική και εμάς η πρώτη μας εξόρμηση στέφθηκε με επιτυχία. Μια νέα σειρά παιδικών βιβλίων από τις Εκδόσεις Ψυχογιός ήρθε να μας συνοδεύσει σε μελλοντικά ταξίδια, σαν ένας χρήσιμος τουριστικός οδηγός. Αν δεν έχετε εισιτήριο μην ανησυχείτε, με τα κείμενα της Ντανιέλα Τσέλι και την εικονογράφηση της Λάουρα Ρε θα σας ταξιδέψουν στο Λονδίνο και στο Παρίσι ακόμη και από τον καναπέ σας. Στα δικά μας χέρια έπεσε αρχικά το ¨Μια βόλτα στο Παρίσι¨ και παρέα με τον Μαύρο Γάτο ξεναγηθήκαμε στην πόλη του φωτός.

Παρίσι η αλήθεια είναι ότι δεν έχω πάει αλλά πολύ θα ήθελα να είναι ένα από τα μελλοντικά μας ταξίδια, φυσικά με το παιδί. Το βιβλίο αυτό αποτελεί από τους πιο χρήσιμους τουριστικούς οδηγούς για παιδιά και μπορείτε με τις διαδρομές του να προετοιμάσετε το ταξίδι σας αν είναι στα επόμενα σχέδια σας. Εμάς προς το παρόν θα πάρει θέση στη βιβλιοθήκη μας και θα περιμένει να ταξιδέψει παρέα με τα διαβατήρια μας.

Το βιβλιό ¨Μια βόλτα στο Παρίσι¨ είναι ένας παιδικός τουριστικός οδηγός, στην πραγματικότητα μια συλλογή με ιστορίες και διαδρομές από την επίσκεψη της συγγραφέως με τα παιδιά της στο Παρίσι. Μαζί με το Μαύρο Γάτο θα επισκεφτούμε μέσα από τέσσερις διαδρομές τις γειτονιές του Παρισιού, παλάτια, ναούς, μουσεία και πλατείες.

Λίγα λόγια από το οπισθόφυλλο

Το Παρίσι, η Πόλη του Φωτός, σας περιμένει!
Για ένα λεπτό… ξέρετε όμως γιατί η απίθανη γαλλική πρωτεύουσα έχει αυτό το προσωνύμιο; Ξέρετε ότι σε κάποιες γειτονιές χρησιμοποιούν κατσίκες αντί για χλοοκοπτικές μηχανές για να κόψουν το γρασίδι; Ή ότι ένα ακέφαλο φάντασμα περιπλανιέται στους δρόμους της Μονμάρτρης; Αυτό το βιβλίο δεν είναι απλώς ένας οδηγός! Περιλαμβάνει ιστορίες και ενδιαφέροντα στοιχεία που θα σας διασκεδάσουν είτε στα ταξίδια σας είτε στις περιπλανήσεις σας από την άνεση του καναπέ σας! Επιλέξαμε για σας τέσσερις διαδρομές για να ανακαλύψετε διαφορετικές γειτονιές του Παρισιού και στις ενδιάμεσες στάσεις θα έχετε τον χρόνο να παίξετε ευχάριστα παιχνίδια.

Μπορείτε να αποκτήσετε το δικό σας βιβλίο για να πάτε μια βόλτα στο Παρίσι ή στο Λονδίνο με ένα κλικ ΕΔΩ. Κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Ψυχογιός και σίγουρα θα το βρείτε και στο κοντινό σας βιβλιοπωλείο.

Bon Voyage λοιπόν….!!!

Είμαι η Βάσω, έχω σπουδάσει Παιδαγωγός Προσχολικής Αγωγής στη Θεσσαλονίκη. Κατάγομαι και ζω στα Γρεβενά όπου εργάζομαι τα τελευταία 7 χρόνια σε Παιδικό Σταθμό. Η ζωή και οι προτεραιότητες μου άλλαξαν με τον ερχομό του μικρού Χρήστου, το 2017. Aπό καιρό είχα στο μυαλό μου τη δημιουργία ενός blog, αλλά η ώθηση δόθηκε μετά από μια συζήτηση στο σχολείο με τη Βούλα και τη Ναυσικά…

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειο Επιστροφή στο Κατάστημα