Μεγαλώνω παιδιά

Μεγαλώνω παιδιά

Η δική μου ζωή άλλαξε φέτος μιας κ γεννήθηκε η μικρή μου μπέμπα! Αλλαγές απανωτές κ άγχος αρκετό για θέματα , που αφορούν στο μωρό! Πώς καταλαβαίνω αν έχει χορτάσει; Πώς πρέπει να την ντύσω; Κι αν αρρωστήσει; Κι αν έχει πυρετό; Πώς θα ξεκινήσει να τρώει φαγητό; Ήταν μόνο κάποιες από τις απορίες που υπήρχαν στο μυαλό μου!

Έτσι, μια μέρα, χαζεύοντας στο Instagram, ανακάλυψα μια παιδίατρο, η οποία παρουσίαζε το βιβλίο της, που ήταν ακριβώς που χρειαζόμουν! Στο βιβλίο με τίτλο “Μεγαλώνω παιδιά”, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πικραμένος, η παιδίατρος Αλεξάνδρα Κοσμαρίκου , λύνει και την πιο απλά μας απορία, που, ίσως, σε εμάς να φαίνεται βουνό.

Κάπως έτσι, έμαθα τι ρούχα φοράμε σε κάθε θερμοκρασία, πως γίνεται η εισαγωγή των τροφών, αλλά κ ποιες βιταμίνες βρίσκουμε σε κάθε τροφή! Πως περιποιούμαστε ένα τραύμα και τι κάνουμε όταν το παιδί έχει πυρετό! Ποια είναι η ιδανική διατροφή σε περίπτωση γαστρεντερίτιδας , καθώς επίσης, ποια είναι τα οφέλη του tae Kwon Do!

Αυτά κι άλλα τόσα θα βρείτε κ σεις στο συγκεκριμένο βιβλίο και θα σας ηρεμούν κάθε φορά, που θα αγχώνεστε για κάτι, που, ίσως είναι κ ανούσιο.

 

Είμαι η Ναυσικά, φιλόλογος - Ειδική παιδαγωγός, μεγάλωσα και ζω στα Γρεβενά. Από μικρή ήθελα να γίνω… κομμώτρια, μακιγιέζ, γιατρός… Τα σχέδια μου άλλαξαν, όταν κατάλαβα πόσο αγαπώ τα παιδιά. Κάπου εκεί, γνωρίζω και την ειδική αγωγή, που αναμφισβήτητα, με κερδίζει αστραπιαία. Πλέον, εργάζομαι σε ιδιωτικό κέντρο δημιουργικής απασχόλησης στα Γρεβενά. Η ιδέα του «Παραμυθοσκόπιου» ήταν για μένα μια πρόκληση, που φυσικά, δε μπορούσα να αρνηθώ στα κορίτσια..

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειο Επιστροφή στο Κατάστημα