Μεγάλες Προσδοκίες … από τις Εκδόσεις Μίνωας

Μεγάλες Προσδοκίες … από τις Εκδόσεις Μίνωας

Ένα πολύ ενδιαφέρον πακέτο ανοίξαμε λίγες μέρες πριν από τις Εκδόσεις Μίνωας . Ο συγκεκριμένος Εκδοτικός πάντα έχει ξεχωριστά βιβλία, με μοναδική εικονογράφηση και ποιότητα. Αυτή την φορά θα σας αναλύσω ένα βιβλίο που απευθύνεται στα ΄΄μεγάλα΄΄ μας παιδιά  ηλικίας 7 έως 11 με τίτλο ΄΄Μεγάλες Προσδοκίες΄΄ από την γνωστή σειρά του Τσαρς Ντικενς, σε μετάφραση της Ράνιας Μπουμπουρή. Χαρακτηρίζεται για το κοινωνικό του περιεχόμενο και συγκαταλέγεται στην κλασσική πεζογραφία.

Λίγα λόγια από το οπισθόφυλλο…

…Ο Πιπ είναι ένα συνηθισμένο αγόρι. Οι γονείς του έχουν πεθάνει, ζει με την αδελφή του, που είναι φοβερή και τρομερή, και συναντά έναν εγκληματία που έχει μόλις δραπετεύσει από τη φυλακή. Συνηθισμένα πράγματα!

Η ζωή του αλλάζει από τη μια στιγμή στην άλλη, όταν ένας μυστηριώδης ευεργέτης αποφασίζει να τον πάρει υπό την προστασία του. Ο Πιπ αφήνει το χωριό και πηγαίνει στο Λονδίνο, όπου οι μέρες του κυλούν μες στην πολυτέλεια. Τι θα γίνει, όμως, όταν μάθει ποιος πληρώνει τους λογαριασμούς και τι θέλει γι’ αντάλλαγμα;..

Εάν θέλετε να αποκτήσετε ένα αντίτυπο θα το βρείτε με ένα CLICK ΕΔΩ ή στα βιβλιοπωλεία της γειτονιάς σας.

Επίσης, εάν θέλετε να γνωρίσετε ολόκληρη την συλλογή του Τσαρς Ντικενς θα την βρείτε ΕΔΩ

Περιμένουμε τα σχόλια σας!

Καλή σας Ανάγνωση!!!

Είμαι η Αφροδίτη.. Αποφοίτησα από το Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και αργότερα απέκτησα εξειδίκευση στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση. Πλέον, εργάζομαι ως νηπιαγωγός παράλληλης στήριξης σε δημόσιο νηπιαγωγείο. Η αγάπη μου για τα παιδιά, η εξερεύνηση του μαγικού τους κόσμου καθώς και η άριστη συνεργασία με τα κορίτσια αποτέλεσαν βασικές προϋποθέσεις για να γίνω μέλος στην ομάδα του Παραμυθοσκοπίου ..

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειο Επιστροφή στο Κατάστημα