Μαμά, σ’ αγαπώ!

Μαμά, σ’ αγαπώ!

Η αγαπημένη συγγραφέας Μάρω Θεοδωράκη προσθέτει έναν ακόμη τίτλο στην παιδική – οικογενειακή σειρά των Εκδόσεων Μίνωας. Το ¨Μαμά σ΄ αγαπώ¨ είναι ένα σύγχρονο παραμύθι, μια γλυκιά ιστορία για τον πρώτο άνθρωπο της ζωής μας, τη μητέρα μας. Η ανιδιοτελής αγάπη της μαμάς για το παιδί της, που είναι πάντα εκεί με μια ανοιχτή αγκαλιά, να μας κρατάει το χέρι στα εύκολα και στα δύσκολα. Μια γλυκιά ιστορία για την καθημερινότητα με τη μαμά μας, που για αυτή το παιδάκι της θα είναι η Σελήνη, το Αστέρι της ή όποιο άλλο γλυκό προσωνύμιο του δώσει! Είναι ιδανικό για ηλικίες από 2 ετών και άνω. Η όμορφη εικονογράφηση είναι για άλλη μια φορά της Νίκης Λεωνίδου.

Λίγα λόγια από το οπισθόφυλλο

Όταν η μαμά χαμογελάει, τότε όλο το σπίτι χαμογελάει! Γιατί η μαμά
έχει ένα μαγικό ραβδάκι που όλα τα αλλάζει και με τα μαγικά της χαρίζει
στοργή και τρυφερότητα κάθε στιγμή!
Ακόμα και όταν τα μικρά της κάνουν τις ζαβολιές τους, εκείνη έχει
πάντα ανοιχτή την αγκαλιά της. Ακόμα κι όταν λείπει όλο το παγωτό
απ’ το ψυγείο, τότε πάλι η μαμά θα γελάσει, όπως θέλει να γελούν και
τα παιδιά της.
Στη χαρά, στη λύπη, στα εύκολα και στα δύσκολα, η μαμά είναι εκεί για
να τους κρατήσει το χέρι τόσο δυνατά όσο κανένας άλλος.
Μια τρυφερή ιστορία για το πρώτο και σπουδαιότερο πρόσωπο στη ζωή.
Μια ιστορία πασπαλισμένη με ενσυναίσθηση και αγάπη άνευ όρων
!

Από την ίδια σειρά έχουμε διαβάσει ακόμη και σας προτείνουμε το ¨Μπαμπά σ’ αγαπώ¨ και το ¨Παππού σ΄ αγαπώ¨. Δείτε τις βιβλιοπροτάσεις μας με ένα κλικ στον κάθε τίτλο. Κυκλοφορεί επίσης από τις Εκδόσεις Μίνωας το βιβλίο ¨Γιαγιά σ΄ αγαπώ¨. Μην ξεχάσετε να τα προσθέσετε στην οικογενειακή σας βιβλιοθήκη.

Είμαι η Βάσω, έχω σπουδάσει Παιδαγωγός Προσχολικής Αγωγής στη Θεσσαλονίκη. Κατάγομαι και ζω στα Γρεβενά όπου εργάζομαι τα τελευταία 7 χρόνια σε Παιδικό Σταθμό. Η ζωή και οι προτεραιότητες μου άλλαξαν με τον ερχομό του μικρού Χρήστου, το 2017. Aπό καιρό είχα στο μυαλό μου τη δημιουργία ενός blog, αλλά η ώθηση δόθηκε μετά από μια συζήτηση στο σχολείο με τη Βούλα και τη Ναυσικά…

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειο Επιστροφή στο Κατάστημα