Μαθαίνουμε να προσπαθούμε ξανά… από τις Εκδόσεις Μίνωας

Μαθαίνουμε να προσπαθούμε ξανά… από τις Εκδόσεις Μίνωας

Πριν λίγες μέρες, ήρθε στα χέρια μας ένα νέο παιδικό βιβλίο που κυκλοφόρησαν οι Εκδόσεις Μίνωας. Είναι ένα από τα πολλά παραμύθια της γνωστής σειράς  ΄΄Διαβάζοντας Μεγαλώνω΄΄ με πρωταγωνιστή τον Γκίλι και τον λατρεμένο Θείο Γκούφι. Έχει μεταφραστεί από την Δανιήλ Δέσποινα και απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 2+. Έχω διαβάσει σχεδόν όλη την σειρά και αυτό που διαπιστώνω κάθε φορά είναι ότι βοηθά τα παιδιά να μάθουν πολύτιμες έννοιες που θα τους συντροφεύσουν στην υπόλοιπη ζωή τους όπως η ομαδικότητα, η συνεργασία και η φιλία. Επιπλέον, τους ενισχύει την προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων τους αλλά και τον τρόπο να διαχειρίζονται τα συναισθήματα τους. Έχουν τρομερή εικονογράφηση που σίγουρα, θα σας κλέψει τις εντυπώσεις. Η εξέλιξη της ιστορίας αποτυπώνεται στο χαρτί με όμορφα χρώματα και πρόσωπα.

Λίγα λόγια από το οπισθόφυλλο…

…Ο Γκίλι έχει να παραδώσει μια εργασία στο μάθημα των Καλλιτεχνικών και ο θείος Γκούφι τον βοηθάει. Όμως γρήγορα απογοητεύεται και θέλει να τα παρατήσει, ώσπου, ξαφνικά, μια απίθανη ιδέα κάνει την εμφάνισή της…
Μέσα από τη σειρά αυτή τα παιδιά μαθαίνουν πολύτιμες για την ανάπτυξή τους έννοιες, όπως ομαδικότητα, συνεργασία και φιλία, καθώς και τη διαχείριση των συναισθημάτων τους στο πλαίσιο αυτό…

Υγ1: Εάν θέλετε να κάνετε δικό σας το παραπάνω βιβλίο, θα το βρείτε με ένα CLICK ΕΔΩ με έκπτωση -10% αλλά και σε όλα τα βιβλιοπωλεία.

Υγ2: Εάν επιθυμείτε να γνωρίσετε ολόκληρη την σειρά Disney, ΄΄Διαβάζοντας Μεγαλώνω΄΄  θα την βρείτε ΕΔΩ.

Είμαι η Αφροδίτη.. Αποφοίτησα από το Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και αργότερα απέκτησα εξειδίκευση στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση. Πλέον, εργάζομαι ως νηπιαγωγός παράλληλης στήριξης σε δημόσιο νηπιαγωγείο. Η αγάπη μου για τα παιδιά, η εξερεύνηση του μαγικού τους κόσμου καθώς και η άριστη συνεργασία με τα κορίτσια αποτέλεσαν βασικές προϋποθέσεις για να γίνω μέλος στην ομάδα του Παραμυθοσκοπίου ..

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειο Επιστροφή στο Κατάστημα