Μέσα στο χρόνο περπατώ…..

Μέσα στο χρόνο περπατώ…..

Τα ημερολόγια τα αγαπάμε πολύ….μας βοηθούν να παραμένουμε λίγο πιο οργανωμένοι… Ενθουσιαστήκαμε, λοιπόν, όταν παραλάβαμε από τις Εκδόσεις Θύρα ένα μοναδικό ημερολόγιο. Το ¨Μέσα στο χρόνο περπατώ¨ της Τίνα Βλασταράκου – Μεταξά είναι ένα διαδραστικό ημερολόγιο με μεγάλη καρδιά που… τα χωράει όλα.

Το ημερολόγιο καλύπτει από το 2019 έως και το 2022. Μέσα κρύβει συμβουλές για το σώμα μας, την ψυχή μας και είναι μοναδικό γιατί θέλει και τη δική μας συμβολή για να ολοκληρωθεί. Γράφουμε εμείς την αντίστοιχη ημερομηνία ξεκινώντας από την πρώτη μέρα του χρόνου όπου θα το χρησιμοποιήσουμε….φέτος το 2021!! Αναφέρει σημαντικές γιορτές και αργίες, αποσπάσματα από βιβλία, συνταγές, ομαδικά παιχνίδια και σπαζοκεφαλιές. Έχει ακόμη παροιμίες, μοναδικές προτάσεις για μουσική ή λογοτεχνικά βιβλία για να διαβάσουμε, χρωμοσελίδες ακόμη και κηπουρική!!! Πραγματικά όλος ο χρόνος κρύβει υπέροχες προτάσεις…. κάτι που μου άρεσε πολύ είναι η σελίδα με τα σχέδια μας στην αρχή κάθε μήνα.

Από το οπισθόφυλλο…

Ένα ημερολόγιο, που τα χωράει όλα! Η συντροφιά σου κάθε στιγμή της ημέρας για όλο το χρόνο. Με γιορτές και επετείους. Με χώρο για να σημειώνεις πότε γιορτάζουν οι φίλοι σου. Με επιλεγμένες προτάσεις λογοτεχνικές και μουσικές. Με παιχνίδια ξεχωριστά, που θα ενθουσιάσουν την παρέα. Με συνταγές μαγειρικής και λιχουδιές με διατροφική αξία. Με έξυπνες ασκήσεις για… νου υγιή αλλά και σώμα υγιές. Με χρωμοσελίδες για να χαλαρώνεις με τα χρώματα που αγαπάς. Με σελίδες για να σημειώνεις τηλέφωνα και διευθύνσεις και να οργανώσεις το πρόγραμμά σου.
Ένα ημερολόγιο με μεγάλη καρδιά, έτοιμο ν’ αγκαλιάσει τα όνειρα σου, τη χαρά σου μα και όλα τα συναισθήματα σου, καθώς μέσα στον χρόνο περπατά, δυναμώνεις, ωριμάζεις κι ομορφαίνεις!

Πολύ έξυπνη ιδέα για δώρο με όμορφες εικόνες που το κάνουν ευχάριστο και σε ιδανικό μέγεθος για να το έχει το παιδί (και όχι μόνο…) μαζί του στην τσάντα.

Μπορείτε να αποκτήσετε το δικό σας διαδραστικό ημερολόγιο ΕΔΩ.

Είμαι η Βάσω, έχω σπουδάσει Παιδαγωγός Προσχολικής Αγωγής στη Θεσσαλονίκη. Κατάγομαι και ζω στα Γρεβενά όπου εργάζομαι τα τελευταία 7 χρόνια σε Παιδικό Σταθμό. Η ζωή και οι προτεραιότητες μου άλλαξαν με τον ερχομό του μικρού Χρήστου, το 2017. Aπό καιρό είχα στο μυαλό μου τη δημιουργία ενός blog, αλλά η ώθηση δόθηκε μετά από μια συζήτηση στο σχολείο με τη Βούλα και τη Ναυσικά…

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειο Επιστροφή στο Κατάστημα