Μάρκος! Η καινούρια δασκάλα…

Μάρκος! Η καινούρια δασκάλα…

…και ποιος δε φοβάται καθετί καινούριο…Όλοι.. μικροί, μεγάλοι πάντα φοβούνται,λίγο ή πολύ, τις αλλαγές… Το ίδιο συμβαίνει και με το φίλο μας το Μάρκο.. Ανησυχεί, ο καημενούλης, γιατί το καλοκαίρι φτάνει το τέλος και θα έχει καινούρια δασκάλα!

Συζητώντας με τη φίλη του την Αλίκη κάνουν εικασίες για το πως θα είναι η νέα δασκάλα! Ίσως είναι μάγισσα… ή ένα πλάσμα με μακαρόνια για μαλλιά, που μισεί τα διαλείμματα. Οι δύο φίλοι φαντάζονται τα χειρότερα.. Η μεγάλη μέρα, όμως φτάνει και τα σχολεία ανοίγουν.. Κι έρχεται η στιγμή, που ο Μάρκος αντιλαμβάνεται ότι η καινούρια δασκάλα είναι…δάσκαλος..χωρίς μακαρόνια για μαλλιά!

Μια σειρά βιβλίων, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μίνωας κι έχει για πρωταγωνιστή τον Μάρκο. Ένα αγόρι που μαθαίνει καθημερινά νέα πράγματα μέσα από όσα του συμβαίνουν, αλλά και από τις απορίες που εκφράζει!

Είμαι η Ναυσικά, φιλόλογος - Ειδική παιδαγωγός, μεγάλωσα και ζω στα Γρεβενά. Από μικρή ήθελα να γίνω… κομμώτρια, μακιγιέζ, γιατρός… Τα σχέδια μου άλλαξαν, όταν κατάλαβα πόσο αγαπώ τα παιδιά. Κάπου εκεί, γνωρίζω και την ειδική αγωγή, που αναμφισβήτητα, με κερδίζει αστραπιαία. Πλέον, εργάζομαι σε ιδιωτικό κέντρο δημιουργικής απασχόλησης στα Γρεβενά. Η ιδέα του «Παραμυθοσκόπιου» ήταν για μένα μια πρόκληση, που φυσικά, δε μπορούσα να αρνηθώ στα κορίτσια..

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειο Επιστροφή στο Κατάστημα