Λιχουδέλης το λαίμαργο φιδάκι!

Λιχουδέλης το λαίμαργο φιδάκι!

Κι έρχεται η εποχή που ο Λιχουδέλης, το μικρό φιδάκι, μεγαλώνει πια και πρέπει να κοιμηθεί ολομόναχος. Βλέπετε… τις προηγούμενες φορές, ήταν μικρούλης και κοιμόταν στην αγκαλιά της μανούλας του. Δε ξέρει τι πράγματα να πάρει στο καινούριο του σπίτι…ούτε και που θα είναι το σπίτι του…

Τελικά…βρίσκει μια μικρή τρυπούλα για να περάσει τρεις μήνες…όμως….από τη λαιμαργία του τρώει μέχρι και ένα κόκκινο μπαλόνι. Κι έτσι, ο καημενούλης δε χωράει να μπει στο σπιτάκι του… Κι εκεί που βάζει τα κλάματα…με κάποιο τρόπο καταφέρνει να μπει στην τρύπα του για να περάσει το χειμώνα!

Ένα πολύ όμορφο παραμύθι, γραμμένο από τη συγγραφέα Ιωάννα Κυρίτση-Τζιώτη , που θίγει θέματα όπως ο αποχωρισμός από τη μητέρα, τη λαιμαργία, αλλά και τη φιλία!!! Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΠΑΡΡΗΣΙΑ και είναι άψογα εικονογραφημένο από τη Μαρία Πεπονά!

Είμαι η Ναυσικά, φιλόλογος - Ειδική παιδαγωγός, μεγάλωσα και ζω στα Γρεβενά. Από μικρή ήθελα να γίνω… κομμώτρια, μακιγιέζ, γιατρός… Τα σχέδια μου άλλαξαν, όταν κατάλαβα πόσο αγαπώ τα παιδιά. Κάπου εκεί, γνωρίζω και την ειδική αγωγή, που αναμφισβήτητα, με κερδίζει αστραπιαία. Πλέον, εργάζομαι σε ιδιωτικό κέντρο δημιουργικής απασχόλησης στα Γρεβενά. Η ιδέα του «Παραμυθοσκόπιου» ήταν για μένα μια πρόκληση, που φυσικά, δε μπορούσα να αρνηθώ στα κορίτσια..

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειο Επιστροφή στο Κατάστημα