Κουτάβια καθαρά!!Μικρόβια μακριά!

Κουτάβια καθαρά!!Μικρόβια μακριά!

Η Δήμαρχος Γκούντγουεϊ έχει μια πολύ σημαντική αποστολή! Να “εξαφανίσει” τα μικρόβια από την πόλη της στην Ακτή της Περιπέτειας! Για να το πετύχει αυτό, ζητάει τη βοήθεια των κουταβιών!

Με σύνθημα “Κουτάβια καθαρά! Μικρόβια καθαρά”, τα κουταβοφιλαράκια βγαίνουν στους δρόμους και μαθαίνουν σε όλους, μικρούς και μεγάλους, κανόνες υγιεινής! Έτσι, θα μείνει η πόλη υγιής!

Ένα παραμύθι, επίκαιρο, που θα δείξει τον τρόπο στα παιδιά ώστε να μη μεταφέρουν τα μικρόβια! Με πρωταγωνιστές τα γνωστά κουταβοφιλαράκια “pow patrol”, σίγουρα, θα τραβήξουν την προσοχή των παιδιών και θα μάθουν με ευχάριστο τρόπο όλα όσα πρέπει να κάνουμε για να παραμείνουμε υγιείς!

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πεδίο και μπορείτε να το βρείτε https://www.ianos.gr/koutavia-kathara-mikrovia-makria-0504646

Είμαι η Ναυσικά, φιλόλογος - Ειδική παιδαγωγός, μεγάλωσα και ζω στα Γρεβενά. Από μικρή ήθελα να γίνω… κομμώτρια, μακιγιέζ, γιατρός… Τα σχέδια μου άλλαξαν, όταν κατάλαβα πόσο αγαπώ τα παιδιά. Κάπου εκεί, γνωρίζω και την ειδική αγωγή, που αναμφισβήτητα, με κερδίζει αστραπιαία. Πλέον, εργάζομαι σε ιδιωτικό κέντρο δημιουργικής απασχόλησης στα Γρεβενά. Η ιδέα του «Παραμυθοσκόπιου» ήταν για μένα μια πρόκληση, που φυσικά, δε μπορούσα να αρνηθώ στα κορίτσια..

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειο Επιστροφή στο Κατάστημα