Κολυμπώντας πέρα από τα όρια … από τις Εκδόσεις Ψυχογιός

Κολυμπώντας πέρα από τα όρια … από τις Εκδόσεις Ψυχογιός

Ένα εξαιρετικό αθλητικό βιβλίο έφτασε πρόσφατα στα χέρια μας από τις Εκδόσεις Ψυχογιός. Το ΄΄Κολυμπώντας πέρα από τα όρια΄΄  έχει γραφτεί από τον γνωστό κολυμβητή Σπύρο Χρυσικόπουλο. Ο συγγραφέας και ταυτόχρονα κολυμβητής υπεραποστάσεων έχει πάρει θέση στο ρεκόρ Γκίνες και γράφει αυτό το βιβλίο που μιλά για τους στόχους, την προσπάθεια, τα όνειρα και την αγάπη προς τον αθλητισμό. Αυτό που με κέρδισε σ΄αυτό το βιβλίο πέρα από το περιεχόμενο του είναι η γραμματοσειρά του. Μια γραμματοσειρά φιλική προς κάθε άτομο με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες. Απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 7 ετών και άνω αλλά και οι μικρότερες ηλικίες μπορούν να το ακούσουν με την βοήθεια κάποιου ενήλικα. Το βιβλίο έχει γραφτεί σύμφωνα με όλα όσα έχει βιώσει ο κολυμβητής. Την αγάπη του για το κολύμπι, την κατάκτηση των στόχων και την μαγεία του νερού. Είναι πραγματικά ένα εκπληκτικό βιβλίο που αξίζει να υπάρχει σε κάθε παιδική βιβλιοθήκη.

Λίγα λόγια από το οπισθόφυλλο…

…Ο Σπύρος είναι ένας κολυμβητής μεγάλων αποστάσεων και κάθε εγχείρημά του φαντάζει ακατόρθωτο. Η προσήλωση στους στόχους του, οι απαιτητικές και ταυτόχρονα πολύωρες προπονήσεις αλλά και η δύναμη του μυαλού είναι τα εφόδια που τον βοηθούν να πραγματοποιεί τα όνειρά του. Ο δρόμος δεν είναι πάντα εύκολος και κάποιες φορές έρχεται αντιμέτωπος με απροσπέλαστες δυσκολίες…
Η ιστορία του, όμως, μας δείχνει ότι ποτέ δεν πρέπει να τα παρατάμε και ότι κάθε εμπόδιο μας κάνει πιο δυνατούς! Στο τέλος, η ανταμοιβή της επιτυχίας είναι μοναδική.
Μια αληθινή ιστορία που μας κάνει να αναθεωρήσουμε σχετικά με τα ανθρώπινα όρια…

Εάν θέλετε να το αποκτήσετε, επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα του Εκδοτικού CLICK ΕΔΩ ή κάποιο από τα βιβλιοπωλεία της γειτονιάς σας.

Περιμένουμε τις εντυπώσεις σας!

Καλή σας Ανάγνωση!!!

Είμαι η Αφροδίτη.. Αποφοίτησα από το Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και αργότερα απέκτησα εξειδίκευση στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση. Πλέον, εργάζομαι ως νηπιαγωγός παράλληλης στήριξης σε δημόσιο νηπιαγωγείο. Η αγάπη μου για τα παιδιά, η εξερεύνηση του μαγικού τους κόσμου καθώς και η άριστη συνεργασία με τα κορίτσια αποτέλεσαν βασικές προϋποθέσεις για να γίνω μέλος στην ομάδα του Παραμυθοσκοπίου ..

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειο Επιστροφή στο Κατάστημα