Κολατσιό για το σχολείο

Κολατσιό για το σχολείο

Σε λίγες μέρες ανοίγουν τα σχολεία και έχουμε αρχίσει τις προετοιμασίες. Το καθημερινό κολατσιό για το σχολείο είναι κάτι που με προβληματίζει. Κάθε φορά ψάχνω ιδέες για εύκολα σνακ που συγχρόνως  θα τα ενθουσιάσουν. Τα παιδιά βαριούνται να τρώνε κάθε μέρα τα ίδια και τα ίδια και έτσι είμαστε συνεχώς σε αναζήτηση και δοκιμή.

Τελευταία δοκιμάσαμε ένα εύκολο σνακ το οποί  συνδυάζει υλικά που όλοι έχουμε στο σπίτι μας.

Υλικά
  • Ψωμί τοστ
  • Κασέρι
  • Γαλόπουλα
  • Αυγά
  • Φρυγανιά τριμελή
  • Δημητριακά τύπου νιφάδες καλαμποκιού
Εκτέλεση

Κάνουμε ένα σαντουιτς με τα υλικά  και το κοβουμε στη μέση. Το τυλίγουμε σαν κουβάρι και τοποθετούμε μια οδοντογλυφίδα για να κρατηθεί. Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά. Σε άλλο μπολ βάζουμε την τριμμένη φρυγανιά και σε άλλο τρίβουμε τις νιφάδες καλαμποκιού.

Στη συνέχεια περνάμε το σαντουιτς πρώτα από τη φρυγανιά,  μετά στο  αυγό και τέλος από τις νιφάδες καλαμποκιού. Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι για δυο λεπτά και είναι έτοιμο για να το απολαύσουμε!!!!

Τα παιδια μου τρελαθήκαν με αυτό το σνακ και μου το ζητάνε συνέχεια!!! Περιμένουμε και τις δικές σας εντυπώσεις!!

Μας ενώνει η αγάπη και η ενασχόληση μας σε ότι αφορά τα παιδιά… Και μετά από πολλές σκέψεις και απόπειρες καταλήξαμε να δημιουργήσουμε το «Παραμυθοσκόπιο» μας, ένα ιστολόγιο με άξονα του το παιδί. Μέσα από αυτό θέλουμε να μοιραστούμε άρθρα και συμβουλές, κατασκευές και ιδέες για δημιουργική απασχόληση, προτάσεις παιδικών βιβλίων και παραμυθιών, συνταγές και διάφορα tips που μπορούν να συμβάλλουν στην καθημερινότητα μας. Αναπόσπαστο κομμάτι του εαυτού μας, όμως, είναι και η ιδιότητα μας ως παιδαγωγοί γι’ αυτό και θα συναντήσετε και άρθρα εκπαιδευτικού χαρακτήρα, που ευελπιστούμε, εκτός από τους γονείς, να φανούν χρήσιμα και σε συναδέλφους παιδαγωγούς - εκπαιδευτικούς.

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειο Επιστροφή στο Κατάστημα