Κολατσιό για το σχολείο

Κολατσιό για το σχολείο

Σε λίγες μέρες ανοίγουν τα σχολεία και έχουμε αρχίσει τις προετοιμασίες. Το καθημερινό κολατσιό για το σχολείο είναι κάτι που με προβληματίζει. Κάθε φορά ψάχνω ιδέες για εύκολα σνακ που συγχρόνως  θα τα ενθουσιάσουν. Τα παιδιά βαριούνται να τρώνε κάθε μέρα τα ίδια και τα ίδια και έτσι είμαστε συνεχώς σε αναζήτηση και δοκιμή.

Τελευταία δοκιμάσαμε ένα εύκολο σνακ το οποί  συνδυάζει υλικά που όλοι έχουμε στο σπίτι μας.

Υλικά
 • Ψωμί τοστ
 • Κασέρι
 • Γαλόπουλα
 • Αυγά
 • Φρυγανιά τριμελή
 • Δημητριακά τύπου νιφάδες καλαμποκιού
Εκτέλεση

Κάνουμε ένα σαντουιτς με τα υλικά  και το κοβουμε στη μέση. Το τυλίγουμε σαν κουβάρι και τοποθετούμε μια οδοντογλυφίδα για να κρατηθεί. Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά. Σε άλλο μπολ βάζουμε την τριμμένη φρυγανιά και σε άλλο τρίβουμε τις νιφάδες καλαμποκιού.

Στη συνέχεια περνάμε το σαντουιτς πρώτα από τη φρυγανιά,  μετά στο  αυγό και τέλος από τις νιφάδες καλαμποκιού. Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι για δυο λεπτά και είναι έτοιμο για να το απολαύσουμε!!!!

Τα παιδια μου τρελαθήκαν με αυτό το σνακ και μου το ζητάνε συνέχεια!!! Περιμένουμε και τις δικές σας εντυπώσεις!!

Είμαι η Βούλα, ιδιοκτήτρια Παιδικού Σταθμού και ΚΔΑΠ στα Γρεβενά και η ενασχόλησή μου με την προσχολική εκπαίδευση ξεπερνάει τα 10 χρόνια. Mαμά της Στέλλας, του Δημήτρη και του Απόλλωνα. Και επειδή δεν έχω ησυχία, δεν μου έφταναν οι επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις, αποφάσισα να συμμετέχω στη δημιουργία του «Παραμυθοσκόπιου».

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

0
  0
  Το καλάθι σας
  Το καλάθι σας είναι άδειο Επιστροφή στο Κατάστημα