Κατασκευή Χιονάνθρωπος

Κατασκευή Χιονάνθρωπος

Σας παρουσιάζω μια από τις Χριστούγεννιατικες κατασκευές που έκανα φέτος για το στολισμό του παιδικού σταθμού Χιονάτη .Εύκολη ,απλή ,εντυπωσιακή.

Υλικά που θα χρειαστείτε

3 χαρτόκουτα .Ένα μεγάλο ένα μεσαίο και ένα μικρό

5 μέτρα περίπου χαρτί του μέτρου άσπρο

Μαύρο και πορτοκαλί κάνσον για τις λεπτομέρειες

Τρόπος κατασκευής

Τυλίγουμε τις κούτες καθεμία χωριστά σαν δώρα, στη συνέχεια τις τοποθετούμε από τη μεγαλύτερη στη μικρότερη και σχεδιάζουμε τα κουμπιά το καπέλο και τη μύτη σε μέγεθος ανάλογα από τις κούτες που θα διαλέξουμε .Και ο χιονάνθρωπος είναι έτοιμος.

Μας ενώνει η αγάπη και η ενασχόληση μας σε ότι αφορά τα παιδιά… Και μετά από πολλές σκέψεις και απόπειρες καταλήξαμε να δημιουργήσουμε το «Παραμυθοσκόπιο» μας, ένα ιστολόγιο με άξονα του το παιδί. Μέσα από αυτό θέλουμε να μοιραστούμε άρθρα και συμβουλές, κατασκευές και ιδέες για δημιουργική απασχόληση, προτάσεις παιδικών βιβλίων και παραμυθιών, συνταγές και διάφορα tips που μπορούν να συμβάλλουν στην καθημερινότητα μας. Αναπόσπαστο κομμάτι του εαυτού μας, όμως, είναι και η ιδιότητα μας ως παιδαγωγοί γι’ αυτό και θα συναντήσετε και άρθρα εκπαιδευτικού χαρακτήρα, που ευελπιστούμε, εκτός από τους γονείς, να φανούν χρήσιμα και σε συναδέλφους παιδαγωγούς - εκπαιδευτικούς.

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειο Επιστροφή στο Κατάστημα