Κατασκευή ουράνιο τόξο με τούλια.

Κατασκευή ουράνιο τόξο με τούλια.

Μια καταπληκτική κατασκευή …κουβάδες να αδειάζουν μπογιά . Κάθε κουβάς και διαφορετικό χρώμα και όλα μαζί τα χρώματα του ουράνιου τόξου. Αυτή ήταν η ιδέα και μετά από αναζήτηση και βλέποντας εικόνες από το pinterest κατασκεύασα τη δικιά μου γωνιά , που διακοσμεί τον παιδικό σταθμό χιονάτη .

Υλικά που θα χρειαστείτε.

Τούλια σε διάφορα χρώματα .(εγώ προτίμησα να συνδυάσω στα τούλια, τα χρώματα του ουράνιου τόξου)

Ένα μεγάλο κομμάτι ξύλου (εκεί θα βιδώσουμε τους κουβάδες για να στερεωθούν στον τοίχο)

Κουβάδες σε ότι μέγεθος θέλουμε αναλόγως με το χώρο που θα διακοσμούν (εγώ πήρα από είδη κήπου το πιο μεγάλο μέγεθος μεταλλικού κουβά που βρήκα )

Τρόπος κατασκευής.

Στερέωσα στον τοίχο το ξύλο εκεί χρειάστηκα τα τρυπάνι βίδες καθώς και μια ισχυρή κόλλα (για να είμαι σίγουρος ότι θα στερεωθεί καλά ) .Αμέσως μετά βίδωσα τους κουβάδες σε κοντινές αποστάσεις ο ένας από τον άλλον και στη συνέχεια στερέωσα τα τούλια.

Η αλήθεια είναι ότι παιδεύτηκα πολύ , άλλα το αποτέλεσμα μας ξετρέλανε όλους.

@Κουσκουρας Αυγερης

Μας ενώνει η αγάπη και η ενασχόληση μας σε ότι αφορά τα παιδιά… Και μετά από πολλές σκέψεις και απόπειρες καταλήξαμε να δημιουργήσουμε το «Παραμυθοσκόπιο» μας, ένα ιστολόγιο με άξονα του το παιδί. Μέσα από αυτό θέλουμε να μοιραστούμε άρθρα και συμβουλές, κατασκευές και ιδέες για δημιουργική απασχόληση, προτάσεις παιδικών βιβλίων και παραμυθιών, συνταγές και διάφορα tips που μπορούν να συμβάλλουν στην καθημερινότητα μας. Αναπόσπαστο κομμάτι του εαυτού μας, όμως, είναι και η ιδιότητα μας ως παιδαγωγοί γι’ αυτό και θα συναντήσετε και άρθρα εκπαιδευτικού χαρακτήρα, που ευελπιστούμε, εκτός από τους γονείς, να φανούν χρήσιμα και σε συναδέλφους παιδαγωγούς - εκπαιδευτικούς.

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειο Επιστροφή στο Κατάστημα