Κατασκευή καλοσωρίσματος

Κατασκευή καλοσωρίσματος

Αρχή σχολικής χρονιάς και σήμερα σας παρουσιάσω μια όμορφη κατασκευή.

Υλικά που θα χρειαστείτε: 1 μαύρο χαρτόνι canson Ξύλομπογιές (ότι χρώματα θέλετε) Κόλλα σιλικόνης Χαρτόνια με διάφορα χρώματα για τα σημαιάκια Και κορδέλα της επιλογής σας.

Τρόπος κατασκευής: Κόψτε δύο μεγάλους κύκλους στο χαρτόνι κολλήστε τις ξυλομπογιές στην άκρη του 1 κύκλου (προσέξτε πάντα οι μύτες να να κοιτάζουν προς τα πάνω) και κόλλησε τον άλλον κύκλο από πάνω. Στη συνέχεια κόβετε τα σημαιάκια και τα κολλάτε στην κορδέλα.

Μας ενώνει η αγάπη και η ενασχόληση μας σε ότι αφορά τα παιδιά… Και μετά από πολλές σκέψεις και απόπειρες καταλήξαμε να δημιουργήσουμε το «Παραμυθοσκόπιο» μας, ένα ιστολόγιο με άξονα του το παιδί. Μέσα από αυτό θέλουμε να μοιραστούμε άρθρα και συμβουλές, κατασκευές και ιδέες για δημιουργική απασχόληση, προτάσεις παιδικών βιβλίων και παραμυθιών, συνταγές και διάφορα tips που μπορούν να συμβάλλουν στην καθημερινότητα μας. Αναπόσπαστο κομμάτι του εαυτού μας, όμως, είναι και η ιδιότητα μας ως παιδαγωγοί γι’ αυτό και θα συναντήσετε και άρθρα εκπαιδευτικού χαρακτήρα, που ευελπιστούμε, εκτός από τους γονείς, να φανούν χρήσιμα και σε συναδέλφους παιδαγωγούς - εκπαιδευτικούς.

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειο Επιστροφή στο Κατάστημα