Καρτ Ποσταλ της Victoria Hislop

Καρτ Ποσταλ της Victoria Hislop

H Victoria Hislop, η αγαπημένη συγγραφέας του best seller Το Νησί, μας παρουσιάζει τη νέα έκδοση με τίτλο Καρτ Ποστάλ που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Ψυχογιός. Το βιβλίο περιλαμβάνει οκτώ ιστορίες από το παλαιότερο ομότιτλο έργο και τρείς ιστορίες από τη συλλογή Ο Τελευταίος Χορός. Το βιβλίο έχει ήδη μεταφερθεί στην τηλεόραση και προβάλλεται από τη συχνότητα της ΕΡΤ.

Το βιβλίο στην ουσία αποτελείται από μικρές ιστορίες, με κεντρικό άξονα τους την Έλι, που την ακολουθούμε σε ένα μοναδικό οδοιπορικό στη χώρα μας και στην εξερεύνηση της για τη ζωή του μυστηριώδης Α. Οι ανώνυμες καρτ ποσταλ που φτάνουν στο γραμματοκιβώτιο της Έλι θα αλλάξουν την πορεία της ζωής της.

Ένα βιβλίο με απλοϊκή γραφή, χωρίς ιδιαίτερες ανατροπές που σε συνεπέρνει συνάμα με τις μαγευτικές διαδρομές στη χώρα μας. Η Hislop αγαπάει την Ελλάδα και εξυμνεί τις ομορφιές της μέσα από τα βιβλία της, κάτι που έχουμε συναντήσει και στα προηγούμενα έργα της.

ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ

Σε αυτή τη νέα έκδοση με τον τίτλο Καρτ Ποστάλ περιλαμβάνονται οχτώ ιστορίες από το παλιότερο ομότιτλο βιβλίο μου και τρεις ιστορίες από τη συλλογή Ο τελευταίος χορός – αυτές δηλαδή που διασκευάστηκαν για την τηλεοπτική σειρά της ΕΡΤ. Οι ιστορίες παρουσιάζονται με τη σειρά που εμφανίζονται στην τηλεοπτική σειρά και είναι ακριβώς όπως τις είχα γράψει αρχικά. Ελπίζω οι ομοιότητες και οι διαφορές ανάμεσα σ’ αυτό που θα δείτε στη σειρά και σ’ αυτό που θα διαβάσετε στο βιβλίο να είναι κάτι που θα σας εξάψει το ενδιαφέρον και την περιέργεια. Κι ελπίζω η όποια έκπληξή σας να είναι ευχάριστη.

Λίγα λόγια από το οπισθόφυλλο

ΚΑΡΤ ΠΟΣΤΑΛ ΜΕ ΑΓΝΩΣΤΟ ΑΠΟΣΤΟΛΕΑ. ΤΟΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗ Α.
Κάθε βδομάδα η Έλι βρίσκει στο γραμματοκιβώτιό της καρτ ποστάλ από την Ελλάδα που, αν και δεν προορίζονται για την ίδια, φωτίζουν τη μουντή λονδρέζικη καθημερινότητά της.
ΚΑΡΤ ΠΟΣΤΑΛ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΓΝΩΣΤΟ ΑΤΟΜΟ.
Γοητευμένη από τα ειδυλλιακά στιγμιότυπα, θα αποφασίσει να ταξιδέψει για να γνωρίσει από κοντά αυτόν τον ιδιαίτερο τόπο. Τη μέρα της αναχώρησής της για την Αθήνα, ωστόσο, στο γραμματοκιβώτιό της θα βρει ένα σημειωματάριο.
ΚΙ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑΡΙΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΤΗ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΕΝΟΣ ΑΝΔΡΑ.
Στις σελίδες αυτού του τετραδίου, που θα γίνει οδηγός της Έλι, ξεδιπλώνεται η προσωπική διαδρομή του Α, καθώς ανακαλύπτει την καρδιά μιας χώρας, αλλά και τη βαθύτερη αλήθεια της δικής του καρδιάς.


Η Sunday Mirror έγραψε: Ένα μυθιστόρημα που διαβάζεται σαν μια υπέροχη ερωτική επιστολή προς την Ελλάδα.

Μπορείτε να αποκτήσετε τις δικές σας.. Καρτ Ποστάλ ΕΔΩ. Κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Ψυχογιός

Είμαι η Βάσω, έχω σπουδάσει Παιδαγωγός Προσχολικής Αγωγής στη Θεσσαλονίκη. Κατάγομαι και ζω στα Γρεβενά όπου εργάζομαι τα τελευταία 7 χρόνια σε Παιδικό Σταθμό. Η ζωή και οι προτεραιότητες μου άλλαξαν με τον ερχομό του μικρού Χρήστου, το 2017. Aπό καιρό είχα στο μυαλό μου τη δημιουργία ενός blog, αλλά η ώθηση δόθηκε μετά από μια συζήτηση στο σχολείο με τη Βούλα και τη Ναυσικά…

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειο Επιστροφή στο Κατάστημα