
Καρπουζάδα
Τι πιο δροσιστικό για αυτές τις ζεστές ημέρες από το καρπουζάκι!! Το αγαπημένο καλοκαιρινό φρούτο μικρών και μεγάλων. Για αλλαγή το δικό μας έγινε χυμός…
Τα υλικά είναι ελάχιστα :
- Μισό καρπούζι κομμένο σε κυβάκια, μην ξεχάσετε να βγάλετε τα κουκούτσια
- Παγάκια
- Προαιρετικά μέλι
Εκτέλεση
Κόβουμε το καρπούζι, που ήταν ήδη στο ψυγείο, σε κύβους. Αφού αφαιρέσουμε τα σποράκια το βάζουμε κατευθείαν στο μπλέντερ. Το δικό μας ήταν γλυκό και αρκετά ώριμο οπότε δεν πρόσθεσα κάποια γλυκαντική. Αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε λίγο μέλι. Σερβίρουμε με πολλά παγάκια και απολαμβάνουμε!!
