Καθαρισμός προσώπου … από την αισθητικό του Beauty Art Κατσαρού Μαρία

beautyart-grevena

Καθαρισμός προσώπου … από την αισθητικό του Beauty Art Κατσαρού Μαρία

Μια νέα συνεργασία ξεκινάει για το Blog μας με την αισθητικό του Beauty Art, Κατσαρού Μαρία. Μέσα από τα άρθρα της θα είστε σε θέση να γνωρίσετε συμβουλές περιποίησης, ομορφιάς, ιδέες για μακιγιάζ και νύχια.

Αν είστε από τη Δυτική Μακεδονία μην ξεχάσετε να επισκεφτείτε τον όμορφο χώρο της επί της οδού Εμμανουήλ Παπά 2 στα Γρεβενά – τηλ. επικοινωνίας 6974145870.

Για να γιορτάσουμε τη συνεργασία μας σας προσφέρουμε 20% έκπτωση σε οποιαδήποτε περιποίηση, απλά αναφέροντας τον κωδικό ” Beauty Παραμυθοσκόπιο”.

Βαθύς Καθαρισμός Προσώπου

Ο βαθύς καθαρισμός προσώπου είναι μια θεραπεία, η οποία απευθύνεται σε όλους τους τύπους δέρματος ανεξαρτήτου ηλικίας. Στόχος είναι να απομακρύνουμε τα νεκρά κύτταρα, τους ρύπους, τους φαγέσωρες (μαύρα στίγματα) και το περίσσιο σμίγμα από το δέρμα με σκοπό ένα καθαρό και λαμπερό πρόσωπο αλλά και σώμα. Ο λόγος που κάποιος θα πρέπει να κάνει βαθύ καθαρισμό προσώπου είναι για να βοηθήσει το δέρμα του ώστε μην φράζουν οι πόροι και η λιπαρότητα το κάνει να φαίνεται “βρώμικο”. Όταν συμβαίνει αυτό το δέρμα δεν μπορεί να ενυδατώθει σωστά και να απορροφά τα στοιχεία των καλλυντικών κρεμών. Έτσι μπορούν να εμφανιστούν συχνότερα σπυράκια, κοκκινίλες και το δέρμα να είναι θαμπό και κουρασμένο. Ο βαθύς καθαρισμός που κάνουμε στο Beauty art είναι η Best Seller υπηρεσία μας! Η διαδικασία είναι η εξής:

 •  Ντεμακιγιάζ προσώπου-ματιών
 • Απολέπιση (peeling)
 • Εφαρμογή παραγωγής ατμού (vapeur) για 20′ ή και παραπάνω εάν κρίνεται απαραίτητο
 • Εξαγωγή σμίγματος με τα χέρια
 • Αντισηψία με υψίσυχνα ρεύματα και άλλα αντισηπτικά προϊόντα
 • Αντιφλογιστική ή εξισορρόπησης στίγματος λοσιόν
 • Καταπραυντική, ενυδατική, καθαριστική, αντιγηραντική μάσκα ή μάσκα ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε δέρματος.
 • Εφαρμόζονται δύο 20′ μάσκες
 • Αντηλιακή κρέμα το πρωί ή κρέμα ανάλογη με τις ανάγκες του κάθε δέρματος το απόγευμα. Όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε είναι Juliette Armand και υπάρχουν αντίστοιχα και σε προϊόντα για χρήση στο σπίτι.

Μας ενώνει η αγάπη και η ενασχόληση μας σε ότι αφορά τα παιδιά… Και μετά από πολλές σκέψεις και απόπειρες καταλήξαμε να δημιουργήσουμε το «Παραμυθοσκόπιο» μας, ένα ιστολόγιο με άξονα του το παιδί. Μέσα από αυτό θέλουμε να μοιραστούμε άρθρα και συμβουλές, κατασκευές και ιδέες για δημιουργική απασχόληση, προτάσεις παιδικών βιβλίων και παραμυθιών, συνταγές και διάφορα tips που μπορούν να συμβάλλουν στην καθημερινότητα μας. Αναπόσπαστο κομμάτι του εαυτού μας, όμως, είναι και η ιδιότητα μας ως παιδαγωγοί γι’ αυτό και θα συναντήσετε και άρθρα εκπαιδευτικού χαρακτήρα, που ευελπιστούμε, εκτός από τους γονείς, να φανούν χρήσιμα και σε συναδέλφους παιδαγωγούς - εκπαιδευτικούς.

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

0
  0
  Το καλάθι σας
  Το καλάθι σας είναι άδειο Επιστροφή στο Κατάστημα