Ιχνηλάτης Ονείρων!!!

Ιχνηλάτης Ονείρων!!!

Ένα από τα, πολλά, καλά του επαγγέλματος μας είναι κι οι εκδρομές…Έτσι, φέτος, αποφασίσαμε να επισκεφτούμε τον Ιχνηλάτη Ονείρων… Θα αναρωτιέστε τι είναι… Θα σας εξηγήσω αμέσως!

Κάπου εκεί, στη Θεσσαλονίκη, υπάρχει ένας υπέροχα διαμορφωμένος χώρος… Ένας ιππικός όμιλος! Φτάνοντας κανείς, συναντάει το ευγενικό προσωπικό, που είναι πανέτοιμο να σε ξεναγήσει και να σου δείξει τα πάντα!

Για αρχή, λοιπόν, αλλά και για να κάνουμε ένα μικρό ζέσταμα για το τι μας περιμένει, ξεκινήσαμε να φτιάχνουμε τα δικά μας τοτέμ! Τα πρόσωπα μας βάφτηκαν για να μοιάζουμε με Ινδιάνους και οι χάντρες, ο σπάγκος και όλα τα απαραίτητα υλικά απλώθηκαν μπροστά μας… Αφού τελειώσαμε με τα τοτέμ μας, μάθαμε πως μπορούμε να ανάψουμε φωτιά στο δάσος… Όχι για το καταστρέψουμε, αλλά για να ζεσταθούμε!

Σωστοί Ινδιάνοι πια, επισκεφτήκαμε το χώρο όπου ήταν τα “δωμάτια” των αλόγων και η γνωριμία μας με δύο από αυτά τα πανέμορφα πλασματάκια! Κι αφού τελείωσε κι αυτό… μας περίμενε…τι άλλο; Η ιππασία… !!!Χαμόγελα ζωγραφισμένα σε όλα τα παιδικά προσωπάκια κι όχι μόνο… Το ένα μετά το άλλο έκανε τη βόλτα του με το αλογάκι… Εμπειρία μοναδική! Ακόμα κι όταν άρχισε να ψιχαλίζει όλοι περίμεναν τη σειρά τους για να κάνουν τη μικρή τους βόλτα.. Φυσικά, δεν έκαναν μόνο οι μικροί ιππασία, αλλά κι οι μεγάλοι.. Εκεί να δείτε χαμόγελα και χαρά!!!

Πραγματικά, ήταν μια από τις καλύτερες εκδρομές! Από αυτές που, σίγουρα, θα ήθελες να ξανακάνεις κι αν δεν την έχεις οργανώσει ήδη, πρέπει να το κάνεις άμεσα! Εκτός των άλλων, στον Ιχνηλάτη Ονείρων, μπορεί κανείς (και κυρίως άτομα με κάποια αναπηρία) να κάνει θεραπευτική ιππασία, που είναι ιδιαίτερης σημασίας! Όπως και να χει, ο χώρος αξίζει μια επίσκεψη…Εμείς εντυπωσιαστήκαμε!

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα https://www.ixnilatistherapy.gr/ , αλλά και στη σελίδα στο Facebook https://www.facebook.com/ixnilatistherapy/


Είμαι η Ναυσικά, φιλόλογος - Ειδική παιδαγωγός, μεγάλωσα και ζω στα Γρεβενά. Από μικρή ήθελα να γίνω… κομμώτρια, μακιγιέζ, γιατρός… Τα σχέδια μου άλλαξαν, όταν κατάλαβα πόσο αγαπώ τα παιδιά. Κάπου εκεί, γνωρίζω και την ειδική αγωγή, που αναμφισβήτητα, με κερδίζει αστραπιαία. Πλέον, εργάζομαι σε ιδιωτικό κέντρο δημιουργικής απασχόλησης στα Γρεβενά. Η ιδέα του «Παραμυθοσκόπιου» ήταν για μένα μια πρόκληση, που φυσικά, δε μπορούσα να αρνηθώ στα κορίτσια..

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειο Επιστροφή στο Κατάστημα