Ιστορίες για τα παιδιά του Κόσμου…. από τις Εκδόσεις Ψυχογιός

Ιστορίες για τα παιδιά του Κόσμου…. από τις Εκδόσεις Ψυχογιός

Οι Εκδόσεις Ψυχογιός έχουν ξεχωρίσει στα παιδικά βιβλία που προβάλλουν την διαφορετικότητα και την πολυπολιτισμικότητα. Είναι θέματα που έχω ιδιαίτερη αδυναμία καθώς θεωρώ ότι απο πολύ μικρή ηλικία οφείλουμε να μάθουμε στα παιδιά την αποδοχή και τον σεβασμό στο κάθε τι διαφορετικό απ εμάς. Έτσι, οι ΄΄Ιστορίες για τα παιδιά του κόσμου΄΄ ήρθαν να προστεθούν στην παιδική μου βιβλιοθήκη. Έχει γραφτεί από την Έυη Τριανταφυλλίδη σε εικονογράφηση της Νεφέλης Μαλέκου και απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 5+. Διαφορετικές ιστορίες παιδιών κρύβονται μέσα σ΄ αυτό το βιβλίο από διαφορετικά μέρη του πλανήτη. Παιδιά διαφορετικά με διαφορετικές συνήθειες το κάθε ένα. Και ακριβώς εκεί είναι η μαγεία της διαφορετικότητας και της πολυπολιτισμικότητας, το κάθε παιδί μοναδικό. Όλα αυτά συνδυάζονται με εκπληκτικές δραστηριότητες και πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Σίγουρα, οι μικρές αυτές ιστορίες θα αποτελέσουν αφορμή, τα παιδιά και οι μαθητές σας να αγκαλιάσουν, να αγαπήσουν και να σεβαστούν αυτή την σπουδαία έννοια που ακούει στο όνομα διαφορετικότητα. Αξίζει να υπάρχει στην βιβλιοθήκη των παιδιών σας.

Λίγα λόγια από το οπισθόφυλλο…

…ΕΝΑ ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ.
Τριάντα ιστορίες παιδιών από διαφορετικά μέρη του πλανήτη, που συνοδεύονται από συναρπαστικές πληροφορίες και δραστηριότητες. Εκατόν είκοσι σελίδες που θα σου εξάψουν την περιέργεια και θα σε καταπλήξουν!…

Θέλετε να το αποκτήσετε; Με ένα CLICK ΕΔΩ θα γίνει δικό σας από το site του Εκδοτικού. Μπορείτε, επίσης, να το αναζητήσετε σε όλα τα βιβλιοπωλεία.

Καλή Ανάγνωση!!!

Είμαι η Αφροδίτη.. Αποφοίτησα από το Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και αργότερα απέκτησα εξειδίκευση στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση. Πλέον, εργάζομαι ως νηπιαγωγός παράλληλης στήριξης σε δημόσιο νηπιαγωγείο. Η αγάπη μου για τα παιδιά, η εξερεύνηση του μαγικού τους κόσμου καθώς και η άριστη συνεργασία με τα κορίτσια αποτέλεσαν βασικές προϋποθέσεις για να γίνω μέλος στην ομάδα του Παραμυθοσκοπίου ..

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειο Επιστροφή στο Κατάστημα