Ιστορίες από την Καπερναούμ

Ιστορίες από την Καπερναούμ

Οι εκδόσεις Άθως, πρόσφατα, κυκλοφόρησαν το νέο τους βιβλίο με τίτλο “Ιστορίες από την Καπερναούμ”! Πρόκειται για ένα βιβλίο, που βοηθά στην εκμάθηση των παραβολών του Καλού Σαμαρείτη και του Σπορέα, διαβάζοντας, παίζοντας, αλλά και μαθαίνοντας!

Μια παρέα παιδιών ζει στη Γαλιλαία τα χρόνια που έζησε και ο Χρηστός! Όπως όλα τα παιδιά, έτσι κι αυτά παίζουν, γελάνε, συζητάνε και μαλώνουν μεταξύ τους! Μια μέρα, όμως, ζουν κάτι αναπάντεχο! Ακούνε τον Κύριο να τους αφηγείται τις δικές Του παραβολές και τους παρουσιάζει το πως θα πρέπει να ζήσουν.

Το βιβλίο έχει γραφτεί από την Κατερίνα Δανδουλάκη- Χιόνη και η εικονογράφηση έγινε από τον Σπύρο Γούση. Στο τέλος του βιβλίου, θα βρείτε κι ένα τρίπτυχο παιχνίδι!

Είμαι η Ναυσικά, φιλόλογος - Ειδική παιδαγωγός, μεγάλωσα και ζω στα Γρεβενά. Από μικρή ήθελα να γίνω… κομμώτρια, μακιγιέζ, γιατρός… Τα σχέδια μου άλλαξαν, όταν κατάλαβα πόσο αγαπώ τα παιδιά. Κάπου εκεί, γνωρίζω και την ειδική αγωγή, που αναμφισβήτητα, με κερδίζει αστραπιαία. Πλέον, εργάζομαι σε ιδιωτικό κέντρο δημιουργικής απασχόλησης στα Γρεβενά. Η ιδέα του «Παραμυθοσκόπιου» ήταν για μένα μια πρόκληση, που φυσικά, δε μπορούσα να αρνηθώ στα κορίτσια..

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειο Επιστροφή στο Κατάστημα