Ιδέες για κατασκευές με διαφορά υλικά.

Ιδέες για κατασκευές με διαφορά υλικά.

Αυτό το Σαββατοκύριακο στολίσαμε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι μας .Έτσι μας ήρθε η όρεξη να κάνουμε κάποιες κατασκευές που θέλουμε να τις μοιραστούμε μαζί σας!!!

Για τα ξύλινα δεντράκια είχαν απομείνει κομμάτια από ξυλα, τα ένωσα όλα μαζί με βίδες από το μεγαλύτερο στο μικρότερο. Μετά σχεδίασα από χαρτόνι κάνσον ένα χρυσό αστέρι και το στερέωσα στην κορυφή. Με τη βοήθεια των παιδιών μου , κάναμε τα δάχτυλο τυπώματα τους πάνω στα κλαδιά .Και έτοιμη η κατασκευή μας !

Η επόμενη κατασκευή είναι με ένα ξύλο . Παίρνεις λοιπόν ένα ξύλο, το βάφεις με σπρέι ότι χρώμα θέλεις ,(εγώ διάλεξα το χρυσο ) και πάνω με κόλα σιλικόνης, κόλλησα ότι μου περίσσευε από αλλα χριστουγεννιάτικα στολίδια που δεν τα χρειαζόμουν .Έτοιμο και το ξύλο !

Το κερί. Υλικά που θα χρειαστούμε … ένα κερί ένα κουτάλι μια χριστουγεννιάτικη χαρτοπετσέτα και έναν αναπτήρα .Ζεστάνεις το πίσω ήμερος του κουταλιού με τον αναπτήρα , κόβεις το σχέδιο από τη χαρτοπετσέτα .Τοποθετείς τη χαρτοπετσέτα στο σημείο του κεριού που θήλεις να είναι το σχέδιο και με το καυτό μέρος του κουταλιού πιέζεις τη χαρτοπετσέτα στις άκρες για να κολλήσει . Και έτοιμο!!!!

Είμαι η Βούλα, ιδιοκτήτρια Παιδικού Σταθμού και ΚΔΑΠ στα Γρεβενά και η ενασχόλησή μου με την προσχολική εκπαίδευση ξεπερνάει τα 10 χρόνια. Mαμά της Στέλλας, του Δημήτρη και του Απόλλωνα. Και επειδή δεν έχω ησυχία, δεν μου έφταναν οι επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις, αποφάσισα να συμμετέχω στη δημιουργία του «Παραμυθοσκόπιου».

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειο Επιστροφή στο Κατάστημα