Θέλω να κοιμόμαστε για πάντα αγκαλιά … από τις Εκδόσεις Ιβίσκος

Θέλω να κοιμόμαστε για πάντα αγκαλιά … από τις Εκδόσεις Ιβίσκος

Οι Εκδόσεις Ιβίσκος και η συγγραφέας Έφη Αργυροπούλου δημιουργήσανε ίσως το πιο γλυκό παραμύθι που πραγματεύεται τον παιδικό ύπνο και ειδικότερα την συγκοίμηση. Οι διάλογοι του κατανοητοί και η εικονογράφηση υπέροχη αναπαριστώντας ένα γλυκό παιδί που πέφτει για ύπνο. Άραγε υπάρχει κάτι πιο όμορφο από το να νανουρίσετε το παιδί σας με την ανάγνωση ενός βιβλίου;! Να ταξιδέψει σε κόσμους μαγικούς και ονειρεμένους μακρυά από τις οθόνες;!.. Αυτό που με εντυπωσίασε στο συγκεκριμένο βιβλίο είναι οτι στις τελευταίες σελίδες θα βρείτε tips για τον ύπνο των παιδιών σας και ένα εξαιρετικό νανούρισμα.. Αλήθεια, εσείς μανούλες πως αντιμετωπίζετε τον ύπνο των παιδιών σας; Έχετε να μοιραστείτε μαζί μας προσωπικά σας βιώματα; Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας και να ανταλλάξουμε απόψεις.

Λίγα λόγια από το οπισθόφυλλο..

…O Ορφέας είναι ένα γλυκό παιδάκι που θέλει να κοιμάται με τους γονείς του, δε θέλει να τους αποχωρίζεται ποτέ.

Σας θυμίζει κάτι παιδάκια μου όμορφα;

Μήπως και εσείς θέλετε να κοιμάστε με τη μαμά και τον μπαμπά το βράδυ;

Το παραμύθι «Θέλω να κοιμόμαστε για πάντα αγκαλιά» έχει σκοπό να σας μάθει γιατί ο βραδινός ύπνος είναι πολύτιμος για όλη την οικογένεια και γιατί είναι καλύτερο να κοιμάστε στο κρεβατάκι σας!…

ΥΓ: Το παραμύθι συνοδεύουν επίσης ένα υπέροχο μελωδικό νανούρισμα, συμβουλές ψυχολόγου, χρήσιμες πληροφορίες από εξειδικευμένο σύμβουλο ύπνου και προσωπικά βιωματικά tips για τον παιδικό ύπνο από την συγγραφέα.

Εάν θέλετε να αποκτήσετε ένα αντίτυπο επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα του Εκδοτικού με ένα CLICK ΕΔΩ ή περάστε μια βόλτα από τα βιβλιοπωλεία της γειτονιάς σας.

Καλή σας Ανάγνωση!!!

Είμαι η Αφροδίτη.. Αποφοίτησα από το Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και αργότερα απέκτησα εξειδίκευση στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση. Πλέον, εργάζομαι ως νηπιαγωγός παράλληλης στήριξης σε δημόσιο νηπιαγωγείο. Η αγάπη μου για τα παιδιά, η εξερεύνηση του μαγικού τους κόσμου καθώς και η άριστη συνεργασία με τα κορίτσια αποτέλεσαν βασικές προϋποθέσεις για να γίνω μέλος στην ομάδα του Παραμυθοσκοπίου ..

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειο Επιστροφή στο Κατάστημα