Η Bluey σε νέες περιπέτειες….

Η Bluey σε νέες περιπέτειες….

Πρόσφατα οι Εκδόσεις Anubis κυκλοφόρησαν δυο νέα βιβλία με την αγαπημένη Bluey και την οικογένεια της. Δεν ξέρω για εσάς, ο δικός μου μικρός, όπως σας έχω ξανά πει την λατρεύει!!! Είναι ο λόγος για να ξυπνάμε τα Σαββατοκύριακα!

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ Η BLUEY;

H Bluey (Μπλούι) είναι ο νέος αγαπημένος χαρακτήρας των παιδιών προσχολικής και πρωτοσχολικής ηλικίας. Από το 2018 έχει τη δική της εξαιρετικά δημοφιλή σειρά στην τηλεόραση του BBC, που μεταδίδεται σε 60 χώρες και στην Ελλάδα μέσα το Disney+, το Disney Junior και σύντομα πάλι από την ΕΡΤ.

Φυσικά, εκτός από τη σειρά δεν θα μπορούσαμε να μην λατρέψουμε και τα βιβλία. Την δική μας πόρτα χτύπησαν ¨Η Παραλία¨ και το ¨Κάμπινγκ¨ που κυκλοφόρησαν από τις Εκδόσεις Anubis σε εικονογραφημένη έκδοση με σκληρόδετα εξώφυλλα. Εννοείτε τα έχουμε διαβάσει άπειρες φορές που ξέρουμε τους διαλόγους απ’ έξω!!!

Σας τα συστήνουμε, λοιπόν, και εννοείτε σας τα προτείνουμε!! Με όχημα τη φαντασία και το χιούμορ, τα παιδικά βιβλία Bluey μιλούν με απλό τρόπο για «μεγάλα» θέματα και συμβάλλουν στην ανάπτυξη της συναισθηματικής νοημοσύνης των παιδιών!

¨Κάμπινγκ¨

Μια τρυφερή περιπέτεια για τη δύναμη της παιδικής αθωότητας και φαντασίας, που δε γνωρίζει σύνορα και διαφορές.

Η Μπλούι κάνει κάμπινγκ στην ύπαιθρο με την οικογένειά της. Εκεί θα αποκτήσει έναν νέο φίλο, τον Ζαν Λουκ. Μαζί θα φυτέψουν ένα δέντρο, θα κυνηγήσουν ένα «αγριογούρουνο» και θα γνωρίσουν τη μαγεία της φιλίας.

 

¨Η Παραλία¨

Μια ιστορία που μιλά για τα πρώτα ανεξάρτητα βήματα του παιδιού στον κόσμο με τη διακριτική καθοδήγηση των δικών του.

Η Μπλούι και η οικογένειά της έχουν πάει στη θάλασσα. Άραγε τι θα ανακαλύψει η Μπλούι σε αυτή της την περιπέτεια στην παραλία;

Μπορείτε να δείτε και τα έξι βιβλία και να αποκτήσετε τα δικά σας αντίτυπα με τις περιπέτειες της αγαπημένης Bluey, που κυκλοφορούν από τις Εκδόσεις Anubis με ένα κλικ ΕΔΩ.

Είμαι η Βάσω, έχω σπουδάσει Παιδαγωγός Προσχολικής Αγωγής στη Θεσσαλονίκη. Κατάγομαι και ζω στα Γρεβενά όπου εργάζομαι τα τελευταία 7 χρόνια σε Παιδικό Σταθμό. Η ζωή και οι προτεραιότητες μου άλλαξαν με τον ερχομό του μικρού Χρήστου, το 2017. Aπό καιρό είχα στο μυαλό μου τη δημιουργία ενός blog, αλλά η ώθηση δόθηκε μετά από μια συζήτηση στο σχολείο με τη Βούλα και τη Ναυσικά…

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειο Επιστροφή στο Κατάστημα