Η τσιπούρα η Λενιώ και οι Μύθοι στο βυθό… από τις Εκδόσεις ΄΄Χάρτινη Πόλη΄΄

Η τσιπούρα η Λενιώ και οι Μύθοι στο βυθό… από τις Εκδόσεις ΄΄Χάρτινη Πόλη΄΄

Οι Εκδόσεις Χάρτινη Πόλη ξεχωρίζουν σε κάθε νέα τους κυκλοφορία. Έτσι, και το βιβλίο που θα σας αναλύσω σήμερα  με τίτλο ΄΄Η τσιπούρα η Λενιώ και οι μύθοι στο Βυθό΄΄ που απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 3+. Είναι το τρίτο κατά σειρά βιβλίο της συλλογής με πρωταγωνίστρια την αγαπημένη μας τσιπούρα, Λενιώ. Στην συγκεκριμένη περίπτωση η τσιπούρα πρέπει να σώσει την πόλη της, την Βυθούπολη. Ένα κύμα πίσσας την έχει καλύψει και κινδυνεύει. Παρέα με πολλούς φίλους της θα προσπαθήσουν να διορθώσουν την κατάσταση παρ΄ όλο που θα έρθουν αντιμέτωποι με πολλούς μπελάδες. Θεωρώ πως είναι ένα εκπαιδευτικό παιδικό βιβλίο που μέσα από την ιστορία της Λενιώς οι μικροί μας αναγνώστες θα αποκτήσουν οικολογική συνείδηση. Ταυτόχρονα, γνωρίζουν διαφορετικά είδη ψαριών και στις τελευταίες σελίδες θα βρούνε πληροφορίες για τους θαλασσινούς μύθους.

Η συγγραφέας αυτού του θαλασσινού βιβλίου ακούει στο όνομα Αναστασία Δημητρίου- Νίνου. Η εικονογράφος είναι η ίδια η συγγραφέας, η οποία μας ταξιδεύει στον βυθό και στην μαγεία που εκεί κάτω κρύβεται. Είναι ένα μοναδικό θαλασσινό βιβλίο που πρέπει να υπάρχει στην βιβλιοθήκη κάθε μικρού αναγνώστη. Πάμε να βουτήξουμε όλοι μαζί στην περιπέτεια;

Λίγα λόγια από το οπισθόφυλλο…

…Η Τσιπούρα η Λενιώ θέλει να σώσει την πόλη της από τη ρύπανση και γνωρίζει συναρπαστικούς θαλασσινούς μύθους!
Η Βυθούπολη κινδυνεύει από ένα κύμα πίσσας που την έχει καλύψει απειλητικά. Η Λενιώ και οι φίλοι της ξεκινούν έναν αγώνα για να σώσουν όλους τους Βυθουπολίτες. Στο ταξίδι τους συναντούν μυθικά και πανίσχυρα πλάσματα, τα οποία άλλοτε τους βοηθούν κι άλλοτε τους στήνουν παγίδες. Όμως, οι μικροί μας φίλοι είναι θαρραλέοι και αποφασισμένοι να τα καταφέρουν!

Ένα εκπαιδευτικό μουσικό παραμύθι σε έμμετρη γραφή, που φέρνει τα παιδιά σε επαφή με μύθους της θάλασσας, ενώ τα βοηθά να αποκτήσουν οικολογική συνείδηση, και να συνειδητοποιήσουν πως ο καθένας, όσο μικρός κι αν είναι, μπορεί με τον τρόπο του να κάνει μια μεγάλη διαφορά!

Περιλαμβάνει QR κωδικό με τη μουσική αφήγηση της ιστορίας από την ίδια τη συγγραφέα, καθώς και ένα μοναδικό τραγούδι…

Θέλετε να το αποκτήσετε; Επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα του Εκδοτικού και θα γίνει δικό σας με ένα CLICK ΕΔΩ

Αναζητήστε και τα υπόλοιπα βιβλία της σειράς ΕΔΩ

Περιμένουμε τις εντυπώσεις σας!

Καλή Ανάγνωση!

Είμαι η Αφροδίτη.. Αποφοίτησα από το Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και αργότερα απέκτησα εξειδίκευση στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση. Πλέον, εργάζομαι ως νηπιαγωγός παράλληλης στήριξης σε δημόσιο νηπιαγωγείο. Η αγάπη μου για τα παιδιά, η εξερεύνηση του μαγικού τους κόσμου καθώς και η άριστη συνεργασία με τα κορίτσια αποτέλεσαν βασικές προϋποθέσεις για να γίνω μέλος στην ομάδα του Παραμυθοσκοπίου ..

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειο Επιστροφή στο Κατάστημα