Η ΤΕΧΝΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ LEGO MINDSTORMS EV3

Η ΤΕΧΝΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ LEGO MINDSTORMS EV3

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΣΙΓΜΑ

Ένας πλήρης οδηγός για αρχάριους στον προγραμματισμό EV3

Η γλώσσα οπτικού προγραμματισμού EV3 , που βασίζεται σε μπλοκ, έχει σχεδιαστεί για να επιτρέψει σε οποιονδήποτε να προγραμματίσει έξυπνα ρομπότ. Διαθέτει ισχυρότατα χαρακτηριστικά που στην αρχή  μπορούν να προκαλέσουν φόβο στον αρχάριο . Η τέχνη προγραμματισμού των LEGO MINDSTORMS EV3 είναι ένας έγχρωμος φιλικός οδηγός για αρχάριους σχεδιασμένος για να γεφυρώσει αυτόν το φόβο.

Σε αυτό το βιβλίο , θα ανακαλύψετε πως να συνδυάζετε βασικά στοιχεία EV3 όπως μπλοκ , καλώδια δεδομένων , αρχεία και μεταβλητές για να δημιουργήσετε εξελιγμένα προγράμματα. Θα μάθετε επίσης καλά πρακτικές προγραμματισμού, διαχείρισης μνήμης και χρήσιμες στρατηγικές εντοπισμού σφαλμάτων .

Το παρόν σύγγραμμα είναι ένα χρήσιμο εγχειρίδιο ιδανικό για παιδιά γονείς και δάσκαλους. Είναι ο πλήρης οδηγός για τον προγραμματισμό EV3 που όλοι περιμέναμε…  

Μας ενώνει η αγάπη και η ενασχόληση μας σε ότι αφορά τα παιδιά… Και μετά από πολλές σκέψεις και απόπειρες καταλήξαμε να δημιουργήσουμε το «Παραμυθοσκόπιο» μας, ένα ιστολόγιο με άξονα του το παιδί. Μέσα από αυτό θέλουμε να μοιραστούμε άρθρα και συμβουλές, κατασκευές και ιδέες για δημιουργική απασχόληση, προτάσεις παιδικών βιβλίων και παραμυθιών, συνταγές και διάφορα tips που μπορούν να συμβάλλουν στην καθημερινότητα μας. Αναπόσπαστο κομμάτι του εαυτού μας, όμως, είναι και η ιδιότητα μας ως παιδαγωγοί γι’ αυτό και θα συναντήσετε και άρθρα εκπαιδευτικού χαρακτήρα, που ευελπιστούμε, εκτός από τους γονείς, να φανούν χρήσιμα και σε συναδέλφους παιδαγωγούς - εκπαιδευτικούς.

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειο Επιστροφή στο Κατάστημα