Η Συνταγή της αγάπης … από τις Εκδόσεις Ψυχογιός

Η Συνταγή της αγάπης … από τις Εκδόσεις Ψυχογιός

Οι Εκδόσεις Ψυχογιός πάντα μας κερδίζουν με τις νέες τους κυκλοφορίες. Έτσι και στο τελευταίο πακέτο που παραλάβαμε, ξεχωρίσαμε τον τίτλο΄΄Η Συνταγή της Αγάπης΄΄. Ένα βιβλίο που μιλά για τον ερχομό ενός νέου μωρού στην οικογένεια, για το πως τον λαμβάνουν τα μεγαλύτερα αδέρφια αλλά και για τις οικογενειακές σχέσεις. Την συμπεριφορά του Γιάννη, ήρωα της ιστορίας μας,  θα την ταυτίσετε πολλές οικογένειες με τα μεγαλύτερα σας παιδάκια. Γνωρίζουμε πως ένα νέο μέλος φέρνει αρκετές αλλαγές στην καθημερινότητα των μεγαλύτερων παιδιών. Αυτό που εμείς μπορούμε να κάνουμε είναι να μιλήσουμε στο ΄΄μεγάλο αδερφάκι΄΄ για την σημαντική αλλαγή που θα έρθει στο σπίτι, για το πως θα κυλούν οι πρώτες ημέρες και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να το κάνουμε νια νιώσει παραμέληση. Ένα πολύ καλό ανάγνωσμα ως έναρξη συζήτησης είναι το συγκεκριμένο βιβλίο της Ευαγγελία Σαραφίδου, που με απλά και κατανοητά κείμενα παρουσιάζει όλη αυτή την αλλαγή. Την εικονογράφηση έχει επιμεληθεί η Ευτυχία Ηλιάδου η οποία έχει επιλέξει ζωντανά χρώματα γεγονός που κεντρίζει και τα μικρότερα παιδιά ηλικίας 3 ετών και άνω. Σας το συστήνουμε ανεπιφύλακτα!

Λίγα λόγια από το οπισθόφυλλο…

…Ο Γιάννης δε βλέπει με καλό μάτι τον ερχομό του μικρού του αδελφού. Οι γονείς του φαίνεται να μην του δίνουν πια σημασία, ενώ ο ίδιος πρέπει να μην κάνει καθόλου φασαρία και να τον ανέχεται ακόμα κι όταν σαλιώνει τα βιβλία του! Τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα όταν μεταφέρουν τον μικρό του αδελφό στο δωμάτιό του.
Τι θα κάνει ο Γιάννης; Πώς θα καταφέρει να τον αγαπήσει; Υπάρχει κάποια μυστική συνταγή αγάπης, και αν ναι, θα καταφέρει να τη βρει;
Μια τρυφερή ιστορία για την έλευση ενός νέου μωρού στο σπίτι και τις οικογενειακές σχέσεις…

Εάν επιθυμείτε να κάνετε δικό σας το παραπάνω βιβλίο επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα του Εκδοτικού με ένα CLICK ΕΔΩ ή κάποιο από τα βιβλιοπωλεία της γειτονιάς σας.

Περιμένουμε με χαρά τα σχόλια σας!

Καλή Ανάγνωση!!!

Είμαι η Αφροδίτη.. Αποφοίτησα από το Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και αργότερα απέκτησα εξειδίκευση στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση. Πλέον, εργάζομαι ως νηπιαγωγός παράλληλης στήριξης σε δημόσιο νηπιαγωγείο. Η αγάπη μου για τα παιδιά, η εξερεύνηση του μαγικού τους κόσμου καθώς και η άριστη συνεργασία με τα κορίτσια αποτέλεσαν βασικές προϋποθέσεις για να γίνω μέλος στην ομάδα του Παραμυθοσκοπίου ..

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειο Επιστροφή στο Κατάστημα