Η συμμορία των 11 …. από τις Εκδόσεις Κόκκινη κλωστή δεμένη

Η συμμορία των 11 …. από τις Εκδόσεις Κόκκινη κλωστή δεμένη

Ο αγαπημένος μας Εκδοτικός κόκκινη κλωστή δεμένη κυκλοφόρησαν πρόσφατα ένα υπέροχο βιβλίο για παιδιά. ΄΄Η συμμορία των 11΄΄  απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 5 ετών και άνω. Ο ξένος συγγραφέας Ροθίο Μπονίγια έχει γράψει και εικονογραφήσει το βιβλίο. Μια συμμορία, λοιπόν, του βυθού μας βοηθά να κατανοήσουμε έννοιες όπως η φιλία και ο φόβος. Σας το συστήνω ανεπιφύλακτά όλους εσάς που έχετε παιδιά σ΄ αυτή την ηλικία.

Λίγα λόγια από το οπισθόφυλλο…

…Μια μέρα, μια συμμορία από μικρά και μεγάλα ψάρια εμφανίστηκαν μπροστά στον Ιάσονα και του ζήτησαν να γίνει μέλος της παρέα τους. Μόνο εκείνος, όχι οι φίλοι του… Ο Ιάσονας ένιωσε πολύ σπουδαίος. Είναι υπέροχο ν’ ανήκει στη συμμορία των 11 γιατί όλοι θαυμάζουν και σέβονται τα μέλη της.

Όμως… τους θαυμάζουν στ’ αλήθεια ή μήπως τους φοβούνται;

Ο Ιάσονας πρέπει να πάρει μια σημαντική απόφαση.

Θα παραμείνει το ψαράκι αριθμός 11 ή θα υπερασπιστεί την πραγματική φιλία και τον σεβασμό;

Ένα βιβλίο με μια γενναία ιστορία για τα όρια του φόβου και τον σεβασμό στην πραγματική φιλία. Για τις σημαντικές αποφάσεις που πρέπει να πάρουμε κάποιες φορές  και που αυτές καθορίζουν την ζωή μας…

Θέλετε να το αποκτήσετε; Επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα του Εκδοτικού CLICK ΕΔΩ ή ένα από τα βιβλιοπωλεία της γειτονιάς σας.

Περιμένουμε τις εντυπώσεις σας!

Καλή σας Ανάγνωση!!!

Είμαι η Αφροδίτη.. Αποφοίτησα από το Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και αργότερα απέκτησα εξειδίκευση στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση. Πλέον, εργάζομαι ως νηπιαγωγός παράλληλης στήριξης σε δημόσιο νηπιαγωγείο. Η αγάπη μου για τα παιδιά, η εξερεύνηση του μαγικού τους κόσμου καθώς και η άριστη συνεργασία με τα κορίτσια αποτέλεσαν βασικές προϋποθέσεις για να γίνω μέλος στην ομάδα του Παραμυθοσκοπίου ..

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειο Επιστροφή στο Κατάστημα