Η πρώτη μου Monopoly!

Η πρώτη μου Monopoly!

Ένα από τα πλέον διαχρονικά επιτραπέζια παιχνίδια είναι  αυτό της μονόπολης! Γνωστή σε όλους κι αγαπημένη για πολλούς! Εμείς περνάμε αρκετά απογεύματα παίζοντας την “πρώτη μου μονόπολη”!

Η συγκεκριμένη μονόπολη απευθύνεται σε παιδιά άνω των 4 ετών! Στόχος του παιχνιδιού είναι η αγοραπωλησία πραγμάτων, όπως λαχανικά και παιχνίδια.

Το επιτραπέζιο διαθέτει ένα ταμπλό  διπλής όψης! Η μια πλευρά απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 4-5, όπου εστιάζει στην αντίστοιχη και τη μέτρηση!Η άλλη πλευρά του ταμπλό απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας άνω των 6 ετών! Εστιάζει σε απλά μαθηματικά και την ανάγνωση!

Όποια πλευρά του ταμπλό κι αν επιλέξετε , το σίγουρο είναι ότι θα περάσετε δημιουργικό χρόνο !

Προμηθευτείτε κ τη δική σας μονόπολη από το jumbo!

Είμαι η Ναυσικά, φιλόλογος - Ειδική παιδαγωγός, μεγάλωσα και ζω στα Γρεβενά. Από μικρή ήθελα να γίνω… κομμώτρια, μακιγιέζ, γιατρός… Τα σχέδια μου άλλαξαν, όταν κατάλαβα πόσο αγαπώ τα παιδιά. Κάπου εκεί, γνωρίζω και την ειδική αγωγή, που αναμφισβήτητα, με κερδίζει αστραπιαία. Πλέον, εργάζομαι σε ιδιωτικό κέντρο δημιουργικής απασχόλησης στα Γρεβενά. Η ιδέα του «Παραμυθοσκόπιου» ήταν για μένα μια πρόκληση, που φυσικά, δε μπορούσα να αρνηθώ στα κορίτσια..

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειο Επιστροφή στο Κατάστημα