Η πρώτη μου εγκυκλοπαίδεια Larousse!

i-proti-moy-egiklopedia

Η πρώτη μου εγκυκλοπαίδεια Larousse!

Δύο διαφορετικά βιβλία έφτασαν στα χέρια μας από τις εκδόσεις Μεταίχμιο! Πρόκειται για δυο υπέροχες, παιδικές εγκυκλοπαίδειες, που λύνουν απορίες μικρών κ μεγάλων!

Larousse! Τα πρώτα μου Γιατί;

Γιατί το νερό της θάλασσας είναι αλμυρό; Γιατί υπάρχουν κορίτσια κι αγόρια;Ακούνε τα ψάρια; Που πηγαίνουν τα αστέρια το πρωί; Στο βιβλίο αυτό δίνονται απαντήσεις σε αυτές κι άλλες τόσες ερωτήσεις… Σε ερωτήματα μικρά και μεγάλα, με τα οποία μας βομβαρδίζουν τα παιδιά στην ηλικία, πουη περιέργεια τους είναι μεγάλη και θέλουν να ανακαλύπτουν τα πάντα! Το βιβλίο περιέχει μεγάλες εικόνες, που βοηθούν στην κατανόηση!

Η πρώτη μου εγκυκλοπαίδεια Larousse!

Με την πρώτη εγκυκλοπαίδεια Larousse η εξερεύνηση του κόσμου γίνεται ένα συναρπαστικό παιχνίδι! Ένα βιβλίο που δίνει απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις των παιδιών σχετικά με τον κόσμο που τα περιβάλλει! Με απλά κείμενα και αστείες εικόνες, σίγουρα, θα γίνει το αγαπημένο βιβλίο μικρών και μεγάλων!!

Αυτά τα δυο, εξαιρετικά βιβλία κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Μεταίχμιο!

Είμαι η Ναυσικά, φιλόλογος - Ειδική παιδαγωγός, μεγάλωσα και ζω στα Γρεβενά. Από μικρή ήθελα να γίνω… κομμώτρια, μακιγιέζ, γιατρός… Τα σχέδια μου άλλαξαν, όταν κατάλαβα πόσο αγαπώ τα παιδιά. Κάπου εκεί, γνωρίζω και την ειδική αγωγή, που αναμφισβήτητα, με κερδίζει αστραπιαία. Πλέον, εργάζομαι σε ιδιωτικό κέντρο δημιουργικής απασχόλησης στα Γρεβενά. Η ιδέα του «Παραμυθοσκόπιου» ήταν για μένα μια πρόκληση, που φυσικά, δε μπορούσα να αρνηθώ στα κορίτσια..

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειο Επιστροφή στο Κατάστημα